Από 2,5 μέχρι 13 μήνες

Ο νεοαποκτηθείς Κώστας Οικονόμου κατά την άφιξή του στο Ηράκλειο Ο νεοαποκτηθείς Κώστας Οικονόμου κατά την άφιξή του στο Ηράκλειο

Πόσο καιρό έχουν να αγωνιστούν σε επίσημο ματς οι νεοαποκτηθέντες του Εργοτέλη.

[googlead][/googlead]

Αγωνιστικό ρυθμό χρειάζονται σε πρώτη φάση τα τρία νέα αποκτήματα του Εργοτέλη, καθώς έχουν να παίξουν σε επίσημο ματς από 2,5 έως 13 μήνες.

Ο δεξιός μπακ Μανώλης Νικολακάκης, που επαναπατρίστηκε, μετά τη θητεία του στη Σουηδία, κατέγραψε την τελευταία από τις 11 συμμετοχές του με την Ακρόπολις στην τρίτη κατηγορία στις 29 Οκτωβρίου 2017 στη νίκη 4-2 επί της Σάντβικενς (τότε δηλαδή που διεξαγόταν η 1η αγωνιστική στην ελληνική Football League).

Ο στόπερ (και αμυντικό χαφ) Κώστας Οκονόμου έλυσε τη συνεργασία του με τη Σέγκεντ στις 2 Σεπτεμβρίου και προηγουμένως είχε συμμετάσχει στην ήττα 1-0 από την Βατς στις 13 Αυγούστου 2017 σε ματς της δεύτερης κατηγορίας της Ουγγαρίας.

Ο Ηλίας Τσέλιος από την άλλη δεν πήρε χρόνο συμμετοχής (ως δανεικός) με τη Λαμία
ούτε στη Super League ούτε στο κύπελλο.

Ετσι, η τελευταία του επίσημη εμφάνιση καταγράφηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ (στην οποία και ανήκει) απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας -κατά σύμπτωση- στις 14 Δεκεμβρίου 2016 για το θεσμό του κυπέλλου (0-0).

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep