Κάτω ο Εργοτέλης, πάνω ο Κάιπερς!

Ο σέντερ φορ του Εργοτέλη Ούγκο Κάιπερς είναι τοπ σκόρερ της Football League και ετοιμάζεται να σπάσει το ατομικό ρεκόρ παραγωγικότητας σε μία σεζόν.

[googlead][/googlead]

Οσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, ο ουραγός Εργοτέλης (αν δεν συνυπολογίσουμε τον αποβληθέντα Αχαρναϊκό) έχει τον τοπ σκόρερ του πρωταθλήματος!

Ο Ούγκο Κάιπερς προηγείται με 6 γκολ στη σχετική λίστα και ήδη πριν συμπληρωθεί το 1/3 της διαδρομής έχει ισοφαρίσει το ατομικό του ρεκόρ παραγωγικότητας σε μία σεζόν.

Τον ίδιο αριθμό τερμάτων πέτυχε την περασμένη σεζόν που έπαιζε ως δανεικός από τη Σταντάρ Λιέγης στη Σεράινγκ στην 3η κατηγορία του Βελγίου. Τότε σκόραρε 6 φορές σε 19 συμμετοχές, ενώ τώρα σε 10 και έχει μπροστά τους ακόμη 24 στροφές για να βελτιώσει ή μάλλον να... απογειώσει την ατομική του επίδοση.

Είναι προφανές, βέβαια, ότι ο Κάιπερς -που θα συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας του στις 7 Φεβρουαρίου- αποτελεί «ασημικό» για τον Εργοτέλη. Εχει, άλλωστε, συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο Βέλγος έχει σκοράρει μέχρι τώρα στις ήττες από ΑΕ Καραϊσκάκης (2-1), Απόλλων Λάρισας (3-2), Αρη (2-3), Παναχαϊκή (2-1) και στις ισοπαλίες με Απόλλωνα Πόντου (1-1) και ΑΟ Χανιά Κισσαμικό (1-1).

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep