Σεμινάριο στον Εργοτέλη

Για τους κανονισμούς διαιτησίας ενημερώθηκαν την Πέμπτη (23/11) το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη.

[googlead][/googlead]

Στα θρανία κάθισαν την Πέμπτη (23/11) το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη. Οι «κιτρινόμαυροι» παρακολούθησαν σεμινάριο διαιτησίας από τον εκπαιδευτή της ΕΠΟ και μέλος ανάπτυξης της ΕΠΣ Ηρακλείου, Μιχάλη Γαρεφαλάκη.

Αναλυτικά η ενημέρωση για το σεμινάριο:

«Ο εκπαιδευτής της ΕΠΟ και μέλος της διεύθυνσης ανάπτυξης της ΕΠΣΗ κ. Γαρεφαλάκης Μιχάλης βρέθηκε σήμερα στο Παγκρητίο στάδιο αποδεχόμενος την πρόσκληση της ομάδας μας. Ο κ. Γαρεφαλάκης εξήγησε αναλυτικά στους παίκτες καθώς επίσης και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, τις τροποποιήσεις και τις αλλαγές στους κανονισμούς διαιτησίας και παράλληλα απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν. Η ΠΑΕ Εργοτέλης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Μιχάλη Γαρεφαλάκη για το χρήσιμο εκπαιδευτικό σεμινάριο».

Στα αγωνιστικά, οι μόνοι που βρίσκονται εκτός προπονήσεων είναι οι Λαμπάκης, Ροβίθης. Η προετοιμασία για το ματς με τη Δόξα Δράμας θα συνεχιστεί το απόγευμα της Παρασκευής (24/11), οπότε θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει από τη βάση της το πρωί του Σαββάτου (25/11).

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 24 Νοέμβριος 2017 20:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep