"Σε ασυνήθιστα πρότυπα"

Τι δήλωσε ο Κυριάκος Μαζουλουξής για τον Εργοτέλη και για την κόντρα του με την πρώην ομάδα του, τον Αρη.

[googlead][/googlead]

Σε ασυνήθιστα πρότυπα για τα ελληνικά δεδομένα λειτουργεί ο Εργοτέλης -με την έλευση του Αιγύπτιου Μάγκεντ Σαμί- σύμφωνα με τον Κυριάκο Μαζουλουξή.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός προέβλεψε ακόμη σε συνέντευξη του στο "Yellow Radio" ότι "θα είμαστε πολύ ψηλά στη βαθμολογία", ενώ σχολίασε και την επικείμενη κόντρα του με την πρώην ομάδα του, τον Αρη (Κυριακή 19/11, 15:00, ΕΡΤ3, Παγκρήτιο).

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για το στόχο του Εργοτέλη:

"Δουλέψαμε πολύ και στις πρώτες αγωνιστικές  φαίνεται. Είμαστε μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο και πετυχαίνει αυτό που θέλει. Εννοώ τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά είμαστε άτυχοι, καθώς στα πρώτα παιχνίδια έχουμε χάσει πολλές ευκαιρίες και δεν έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψουμε.

Δεν έχουμε βάλει κάποιο στόχο συγκεκριμένα. Εχουμε πει ότι βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε μέσα στην χρονιά. Η γνώμη μου είναι ότι θα είμαστε πολύ ψηλά στη βαθμολογία".

-Για τη θητεία του στο Βέλγιο με τη Λιρς:

"Από την ομάδα του εξωτερικού που ήρθα με την ομάδα του Εργοτέλη δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Ακόμα και ο πρόεδρος είναι ίδιος. Κι επειδή έχει ζήσει στο εξωτερικό, μας έχει μεταφέρει αρκετές από τις συνήθειες και μπορώ να πω ότι λειτουργούμε σε πρότυπα που δεν είναι συνηθισμένα με το ελληνικό ποδόσφαιρο".

-Για τον Άρη:

"Εννοείται πως ο Άρης είναι φαβορί για την άνοδο και όχι μόνο λόγω ονόματος, αλλά κι επειδή την φετινή χρονιά έχει δείξει πιο σοβαρά δείγματα. Πιστεύω ότι είναι πιο καλά οργανωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι. Μόνο που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς είναι ξεκάθαρο. Βλέπω ότι φέτος ο Άρης είναι πιο δεμένος, ότι το σύνολο είναι πιο συμπαγές. Πέρσι ήταν πιο μεγάλα ονόματα σε σχέση με φέτος και αυτό έχει μια θετική αύρα στην οργάνωση της ομάδας".

-Για το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Άρη:

"Εμείς θα πάμε για τη νίκη, παρότι δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Είναι ο στόχος μας για το κάθε παιχνίδι".

-Για το φιλικό του Άρη με την Μπόκα:

"Είδα το φιλικό με την Μπόκα και πιστεύω ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να ζήσει ένα γεμάτο γήπεδο με 20.000 κόσμο και τέτοια ατμόσφαιρα. Ήταν κάτι ξεχωριστό".

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep