Ξεμπερδεύει του Εντιαγιέ

Η αλλαγή πρέσβη "τρέχει" τις εξελίξεις για να ενσωματωθεί ο Σενεγαλέζος Ιμπραχίμα Εντιαγιέ στον Εργοτέλη.

[googlead][/googlead]

Στις 31 Αυγούστου είχε ανακοινώσει ο Εργοτέλης την απόκτηση του Ιμπραχίμα Εντιαγιέ, αλλά ακόμη ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής δεν έχει ενσωματωθεί στην ομάδα.

Από το Ηράκλειο, πάντως, υποστηρίζουν ότι το θέμα με την πολυπόθητη έκδοση της βίζας του θα ξεμπερδέψει αυτές τις μέρες και ο παίκτης θα ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Η αισιοδοξία εδράζεται στο γεγονός ότι άλλαξε προ ημερών ο Έλληνας πρέσβης στο Μαρόκο, οπότε θα μπορέσουν τώρα να γίνουν οι απαραίτητες επαφές για να διευθετηθεί το ζήτημα. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, βέβαια, κατάγεται από τη Σενεγάλη, ωστόσο στην πατρίδα του δεν υπάρχει ελληνική πρεσβεία και υποχρεώνεται να απευθυνθεί στο Μαρόκο.

Ο Εντιαγιέ, πάντως  έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του Εργοτέλη πως προπονείται με τοπική ομάδα για να διατηρείται σε καλή κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση οι "κιτρινόμαυροι" ποντάρουν πολλά στον αριστερό winger που είχε την περασμένη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ της Αιγύπτου 27 συμμετοχές, 4 γκολ και 4 ασίστ με τη φανέλα της Γουάντι Ντέγκλα (ιδιοκτησίας Μάγκεντ Σάμι).

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep