Συγγνώμη Γκώνια

Ο Τάκης Γκώνιας με γραπτή δήλωση ζήτησε συγγνώμη από τον Γιάννη Κάββαλο και από τους οπαδούς των Εργοτέλη - Ερμή Ζωνιανών.

Η προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι μετά το επεισόδιο που είχε ο Τάκης Γκώνιας με τον πρόεδρο του Ερμή Ζωνιανών, Γιάννη Κάββαλο έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες. Ο Μάγκετ Σαμί ανάρτησε φωτογραφία αγκαλιά με τον παράγοντα της κρητικής ομάδας, ενώ την Τετάρτη (27/09) ο τεχνικός του Εργοτέλη με γραπτή του δήλωση ζήτησε συγγνώμη. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ:

«Μετά το ατυχές συμβάν που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο τέλος του φιλικού παιχνιδιού Εργοτέλης - Ερμής Ζωνιανών ο προπονητής της ομάδας μας Τάκης Γκώνιας προχώρησε στην παρακάτω γραπτή δήλωση:

«Θέλοντας να κλείσω μια κακή παρένθεση σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που σκιάστηκε από συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν στο ήθος και την ιστορία των δυο ομάδων, θα ήθελα στο μερίδιο που μου αναλογεί, να ζητήσω συγνώμη τόσο απο τον πρόεδρο κ. Γιαννη Κάββαλο - τον οποίο δεν αναγνώρισα όπως προσπάθησα να του εξηγήσω και την ίδια μέρα - τον κόσμο του Ερμή Ζωνιανών όσο και από την διοίκηση και τον κόσμο του Εργοτελη.

Με τιμή, Τάκης Γκώνιας
Προπονητής Εργοτελη».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 27 Σεπτέμβριος 2017 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep