"Μπηχτές" από Βρέντζο

Επιφυλακτικός ο πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη Γιώργος Βρέντζος, μετά τα πρώτα δείγματα γραφής του Μαγκέντ Σάμι στην ΠΑΕ.

Ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα διοίκηση του ερασιτέχνη, "μπηχτές" για την ΠΑΕ... Τα δικά του μηνύματα έστειλε ο πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη Γιώργος Βρέντζος με αφορμή τις αρχαιρεσίες στον ΓΣ.

"Ο Γιώργος Στειακάκης και οι συνεργάτες του αποτελούν εγγύηση για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον. Ο ΓΣ οφείλει να στηρίζει, αλλά και να επιτηρεί την ΠΑΕ, ειδικά στην παρούσα πρωτόγνωρη και ευαίσθητη κατάσταση, προστατεύοντας την ιστορία του Εργοτέλη και διασφαλίζοντας τα συμφέροντα του ΓΣ.

Οσον αφορά την ΠΑΕ δεν είμαι το ίδιο αισιόδοξος. Οφείλω, όμως, όπως όλοι οι Εργοτελίτες να στηρίξω τη νέα προσπάθεια με όλες μου τις δυνάμεις, δίνοντας στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ τον απαραίτητο χρόνο να προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα ελπίζοντας ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Ο Εργοτέλης μας είναι πάνω από πρόσωπα" ανέφερε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Βρέντζος.

Είναι προφανές -βέβαια- ότι εμφανίζεται επιφυλακτικός, μετά τα πρώτα δείγματα γραφής της διοίκησης του Αιγύπτιου επιχειρηματία Μαγκέντ Σάμι.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep