Στο ΓΕΜΗ ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης περιμένει άδεια από το ΓΕΜΗ για να προχωρήσει ο σχεδιασμός. Ανακοινώθηκαν Σταματάκος, Αγγελόπουλος.

Η άδεια από το ΓΕΜΗ είναι προτεραιότητα από τον Εργοτέλη για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες σύστασης της ΠΑΕ και να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» ενημέρωσαν σχετικά: «Στην Αθήνα βρέθηκε σήμερα ο κ. Γιάννης Ράλλης όπου και παρέδωσε στην νομική υπηρεσία της ομάδος μας τον πλήρη φάκελο ο οποίος και κατατέθηκε στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη αναμένεται να δοθεί η απαιτούμενη άδεια ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) έτσι ώστε να μπορέσει να προχωρήσει ο σχεδιασμός και η λειτουργία της ΠΑΕ».

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία και την απόκτηση των Νίκου Σταματάκου, Γιώργου Αγγελόπουλου, η ομάδα του Ηρακλείου ανέφερε:

«Δυο νέα πρόσωπα βρίσκονται από σήμερα το πρωί στο Καρπενήσι όπου και ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας μας η οποία ξεκίνησε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της. Ο λόγος για τον επιθετικό χαφ Νίκο Σταματάκο (γεννηθείς 01/01/92) που κατά την διάρκεια της περσινής αγωνιστικής σεζόν φορούσε την φανέλα της Καλλιθέας.

Το δεύτερο νέο πρόσωπο είναι ο 20χρόνος (25/02/97) Γιώργος Αγγελόπουλος που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό υπό την μορφή δανεισμού. Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή τόσο ως ανασταλτικός όσο και ως επιτελικός χαφ.

Εν τω μεταξύ στο Καρπενήσι βρίσκεται και ο Δημήτρης Κατσιμήτρος. Ο 20χρονος τερματοφύλακας ο οποίος έχει αγωνιστεί με όλες τις «μικρές» Εθνικές μας ομάδες και έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό πέρσι ήταν στην Κύπρο και την ομάδα της Ανόρθωσης τις επόμενες ημέρες θα περάσει από το μικροσκόπιο του Τάκη Γκώνια και εφόσον πείσει θα αποκτηθεί

Όσον αφορά τώρα την προετοιμασία το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση. Παράλληλα ο Τάκης Γκώνιας μίλησε στους παίκτες αναλύοντας τους τον τρόπο με τον οποίο θέλει να δουλεύουν. Από αύριο οι παίκτες μπαίνουν σε φουλ ρυθμό με διπλές καθημερινές προπονήσεις».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 25 Αύγουστος 2017 20:10

2 comments

  • Πιπης
    Πιπης Σάββατο, 26 Αύγουστος 2017 00:10 Comment Link

    συμφωνώ με τα αναφερόμενα του φιλου...Να συμπληρωσω δε και για μια μικρουλα μικρουλα χορηγία που πηγαίνει στις ομάδες ο συγκεκριμένος "προπονητής "???????

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Παρασκευή, 25 Αύγουστος 2017 21:31 Comment Link

    Χα χα ...γκωνια οτι εφυγε απο καλλιθεα το αρπαζεις?με υλικα ομαδας που επεσε γ εθνικη χτιζεις??οταν θα σε διωξουν την τριτη αγωνιστικη θα τους παρεις παλι μαζι σου???καθοτι θα φτιαξεις παλι μπαρτσελονα οπως στην καλλιθεα στη γλυφαδα κλπ..οπου πας ολως τυχαιως οπου πας ριχνεις ομαδες

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep