Στον Ατσαλένιο ο Τζανής

Επέστρεψε στον ΠΟΑ ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη.

Στην ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του επέστρεψε ο Μηνάς Τζανής, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη. Ο 33χρονος αμυντικός ανακοινώθηκε από τον Ατσαλένιο και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:

«Χαίρομαι που επιστρέφω στην ομάδα του ΠΟΑ που δεν είναι απλά μία ομάδα για μένα, είναι η οικογένεια μου. Με πολλή δουλειά να καταφέρουμε να κάνουμε μία καλή πορεία και να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή».

Η ανακοίνωση του συλλόγου της Γ’ Εθνικής ήταν η εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΑ, ανακοινώνει την μετεγγραφή-επιστροφή του Μηνά Τζανή στην ομάδα μας. Καλωσορίζουμε και πάλι πίσω στην οικογένεια μας τον Μηνά, του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και να εκπληρωθούν οι στόχοι του σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Ο Τζανής ξεκίνησε από τον ΠΟΑ και τη σεζόν 2004-05 πήγε στον ΟΦΗ με τον οποίο αγωνίστηκε και στη Super League. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στον Ατσαλένιο και έπειτα πέρασε από Διαγόρα Ρόδου, όπου έμεινε για τρία χρόνια. Επέστρεψε τη σεζόν 2009-10 στον ΠΟΑ για να ακολουθήσει ο Πλατανιάς, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για τρία χρόνια. Τη σεζόν 2013-14 έπαιξε στον Ηρακλή Ψαχνών και στη συνέχεια πέρασε από Ερμιονίδα, Κισσαμικό, Ερμή Ζωνιανών για να βρεθεί πέρσι στον Εργοτέλη.

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 15:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep