Κηφισιώτης ο Καϊμακαμούδης

Ανακοινώθηκε από την Κηφισιά ο πρώην επιθετικός του Εργοτέλη.


Κάτοικος Αττικής θα είναι από τη νέα σεζόν ο Φώτης Καϊμακαμούδης, ο οποίος αποχώρησε από τον Εργοτέλη και βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του στην Κηφισιά.

Ο 23χρονος επιθετικός κατέγραψε την περσινή σεζόν 25 συμμετοχές και 7 γκολ με την ομάδα του Ηρακλείου, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει επίσης από Ηλυσιακό, Γλυφάδα, Μανδραϊκό, Ηρόδορο, Ιωνικό και Φωστήρα. Η ανακοίνωση του συλλόγου των βορείων προαστίων ήταν η εξής:

«Η ΑΕ Κηφισιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Καϊμακαμούδη Φώτη. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως επιθετικός και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στον Εργοτέλη. Ο Μακεδόνας επιθετικός είχε εξαιρετική παρουσία στην κρητική ομάδα όπου και στο τέλος της σεζόν τον βρήκε να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Football League,

Στο παρελθόν ο Φώτης έχει αγωνιστεί εκτός από τον Εργοτέλη σε Ηρόδοτο, Φωστήρα, Μανδραϊκό και Ιωνικό ενώ έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου όπου και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕ Κηφισιάς και του εύχομαστε μόνο επιτυχίες και καλή ποδοσφαιρική σεζόν».

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 15:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep