Επίτιμοι πρόεδροι οι Τζώρτζογλου, Σουλτάτος

Η πρώτη κίνηση της διοίκησης Βρέντζου ήταν η ανακήρυξη των Τζώρτζογλου, Σουλτάτου σε επίτιμους προέδρους του Εργοτέλη

Νέα σελίδα γύρισε από τη Μ. Δευτέρα στον Εργοτέλη, με τον Γιώργο Βρέντζο να αναλαμβάνει την προεδρία του συλλόγου. Η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα την Τετάρτη 4 Μαΐου και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι πρώτες επίσημες τοποθετήσεις. Ωστόσο ο Ηρακλειώτης παράγοντας έχει ήδη έτοιμο το πλάνο του και γνωρίζει τις πρώτες του κινήσεις. Αρχικά, φρόντισε να… τιμήσει το παρελθόν του Εργοτέλη, καθώς οι Τζώρτζογλου, Σουλτάτος ανακηρύχθηκαν επίτιμοι Πρόεδροι της ομάδας.

Αυτή ήταν μια συμβολική κίνηση, με τη συνέχεια να αφορά πιο… πρακτικά ζητήματα. Προτεραιότητα του Εργοτέλη αποτελεί το θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ και η διαφαινόμενη σύγκρουση με τον Δημήτρη Παπουτσάκη. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν τη γνωμοδότηση της ΕΕΑ για το εν λόγω ζήτημα, η οποία αναμένεται μετά το Πάσχα, καθώς η συνεδρίαση της Μ. Δευτέρας αναβλήθηκε.

Δεύτερο θέμα αποτελεί το ξεκαθάρισμα των οικονομικών του συλλόγου, προκειμένου η νέα διοίκηση να αποκτήσει σαφή εικόνα για τα έσοδα, τα έξοδα και τα χρέη. Τρίτο ζήτημα είναι η αξιολόγηση των ακαδημιών και η περαιτέρω ανάπτυξή τους, καθώς εκεί βρίσκεται το μέλλον του Εργοτέλη. Τέταρτος άξονας της νέας διοίκησης αποτελεί η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Μαρτινέγκου, προκειμένου να μπορεί να φιλοξενήσει και την πρώτη ομάδα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep