Στην ΕΕΑ και ο Παπουτσάκης

Μια εβδομάδα μετά την παρουσία του Ερασιτέχνη Εργοτέλη στην ΕΕΑ, ενώπιον της Επιτροπής παρέστη και ο Δημήτρης Παπουτσάκης.

Την Πέμπτη (7/4) ήταν προγραμματισμένη η συζήτηση του θέματος του Εργοτέλη από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στην οποία όμως λόγω της γενικής απεργίας, παρέστη μόνο ο νομικός σύμβουλος του Ερασιτέχνης. Τότε εκφράστηκε η πλευρά του Ερασιτέχνη, δηλαδή η αντίθεση προς της απόφαση της ΓΣ της ΠΑΕ για μη λύση και εκκαθάριση της εταιρίας, αλλά για υπαγωγή της σε άρθρο του πτωχευτικού κώδικα. Μια εβδομάδα μετά, την Πέμπτη 14/4, ενώπιον της ΕΕΑ βρέθηκε ο Δημήτρης Παπουτσάκης, ο οποίος ανέλυσε το δικό του σχέδιο, που περιλαμβάνει μια άλλη διαδικασία από τη συνηθισμένη για την εκκαθάριση, που θα κρατήσει περισσότερους μήνες. Μάλιστα, το πλάνο αυτό περιλαμβάνει και πλήρη διαγραφή των χρεών.

Η ΕΕΑ φέρεται να χαρακτήρισε το πλάνο του μεγαλομετόχου του Εργοτέλη ως νομότυπο, γεγονός που σημαίνει πως αν όλα πάνε καλά, δεν θα υπάρξει πρόβλημα κατά την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες και την δημιουργία νέας ΠΑΕ. Πάντως, λόγω της αποχής των δικηγόρων, δεν έχει κατατεθεί ακόμα δικαστικά το αίτημα για την υπαγωγή της ΠΑΕ Εργοτέλης σε άρθρο του πτωχευτικού κώδικα, με τη διαδικασία να ξεκινά όταν αυτό γίνει δεκτό.

Last modified onΣάββατο, 16 Απρίλιος 2016 11:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep