Δικαστική κόντρα με ΠΑΕ και χρέη

Τη δικαστική διαμάχη με την πλευρά του Δημήτρη Παπουτσάκη για την εκκαθάριση της ΠΑΕ, ετοιμάζει ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης.

Η απόφαση της ΓΣ της ΠΑΕ Εργοτέλης για υπαγωγή της εταιρίας σε άρθρο του πτωχευτικού κώδικα έχει προκαλέσει την αντίδραση του Ερασιτέχνη, ο οποίος ετοιμάζεται να προσβάλει δικαστικά την απόφαση. Κι αυτό γιατί αν δεν προχωρήσει άμεσα η εκκαθάριση και η διάλυση της ΠΑΕ, υπάρχει κίνδυνος ο Εργοτέλης να μην μπορέσει να πάρει άδεια συμμετοχής στις επαγγελματικές κατηγορίες όταν επιστρέψει.

Παράλληλα, στον Ερασιτέχνη περιμένουν και τις εξελίξεις από την ΕΠΟ και τον νέο αθλητικό νόμο, σχετικά με τα χρέη που θα ακολουθήσουν την ομάδα από την παλιά ΠΑΕ. Η Ομοσπονδία δεν απάντησε σε αυτό το σκέλος του ερωτήματος, παρά μόνο διαβεβαίωσε πως ο Εργοτέλης μπορεί να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Ωστόσο, δεν είναι σαφείς οι κυρώσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, ενώ ο νέος αθλητικός νόμος αναμένεται να είναι αυστηρός ως προς τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ, που θα βαραίνουν και τη νέα.

Παράλληλα, ο Γιώργος Βρέντζος περιμένει την απάντηση του Ερασιτέχνη ως προς τις εκλογές που ζήτησε να διεξαχθούν, προκειμένου να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα και να μπορέσει να αντιμετωπίσει πιο ενεργά όλα τα ανοιχτά μέτωπα του Εργοτέλη.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep