Περιμένει ΕΠΟ, επαφή και με ΕΕΑ

Επαφές με την ΕΠΟ και την ΕΕΑ σχεδιάζουν στον Ερασιτέχνη Εργοτέλη

Ακόμα δεν έχουν λάβει απάντηση οι «κιτρινόμαυροι» στα ερωτήματα που έχουν θέσει στην ΕΠΟ για τις κυρώσεις του υποβιβασμού του Εργοτέλη στη Γ’ Εθνική, αλλά εκτιμούν πως ως το τέλος του Μαρτίου θα έχουν λάβει τις απαραίτητες εξηγήσεις. Γνωρίζοντας αν η νέα ΠΑΕ θα κουβαλήσει ή όχι τα παλιά χρέη, στον Ερασιτέχνη θα μπορέσουν να σχεδιάσουν καλύτερα την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παράλληλα, τις επόμενες μέρες θα υπάρξει επαφή με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να δοθούν κάποιες διευκρινήσεις για τη νέα ΠΑΕ, όταν αυτή δημιουργηθεί, αλλά κυρίως για τις επιπτώσεις που θα έχει η κίνηση του Δημήτρη Παπουτσάκη να υπαχθεί η εταιρεία σε ειδική εκκαθάριση και να μην διαλυθεί.

Την ίδια ώρα, ανοιχτή παραμένει η επικοινωνία και με τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς οι δυο ομάδες αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Μάλιστα, η απάντηση της ΕΕΑ στους «ερυθρόλευκους» πως με τους ισχύοντες κανονισμούς η ομάδα τους μπορεί να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική χωρίς χρέη, εκτός αν αλλάξει κάτι με τον νέο αθλητικό νόμο, γέμισε αισιοδοξία και τους ανθρώπους του Εργοτέλη. Ωστόσο, ο νέος αθλητικός νόμος περιλαμβάνει αυστηρές ποινές και μένει να διευκρινιστεί, όταν ψηφιστεί, αν η εφαρμογή του θα είναι άμεση.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep