Πιέζουν για λύση και εκκαθάριση

Επαφή με τον μεγαλομέτοχο του Εργοτέλη, Δημήτρη Παπουτσάκη θα επιδιώξει επιτροπή.

Μονόδρομος χαρακτηρίστηκε η λύση της ΠΑΕ Εργοτέλης στην ανοικτή συγκέντρωση που έγινε την Κυριακή (06/03) στο Μαρτινέγκο. Εκτός από τους φιλάθλους το «παρών» έδωσαν πρώην παράγοντες του Ερασιτέχνη και οι Γιώργος Βρέντζος, Γιώργος Στειακάκης, Νίκος και Γιάννης Τζώρτζογλου. Οι Καραταράκης, Παπαντωνάκης μετέφεραν τις προσθέσεις του μεγαλομετόχου, Δημήτρη Παπουτσάκη να οδηγηθεί η εταιρεία σε υπαγωγή της στην ειδική εκκαθάριση μέσω του πτωχευτικού κώδικα και όχι σε διάλυσή της.

Άπαντες εξέφρασαν την αντίθεσή τους σε αυτό τον δρόμο και συμφώνησαν ότι πρέπει να γίνουν άμεσα κινήσεις, αφού από την επόμενη σεζόν ο ΚΑΠ θα είναι πιο αυστηρός. Έγινε, μάλιστα, εισήγηση να δημιουργηθεί επιτροπή, η οποία θα μεταφέρει την απόφαση της συγκέντρωσης στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, ώστε αυτός να προχωρήσει σε διάλυση και λύση της εταιρείας.

Ο Βρέντζος από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι εντός του μήνα θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του για τον Εργοτέλη, ενώ ο Νίκος Τζώρτζογλου αναφέρθηκε σε αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο συμβούλιο του Ερασιτέχνη και τη στελέχωσή του με παράγοντες που μπορούν να χειριστούν τα θέματα που εκκρεμούν.

Πηγή: sporfm.gr

Last modified onΚυριακή, 06 Μάρτιος 2016 22:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep