«Δακρύσαμε για τον Εργοτέλη»

Η διάλυση του Εργοτέλη προκάλεσε θλίψη και δάκρυα, όπως τόνισε ο Σταύρος Λαμπράκης.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί με τα «κιτρινόμαυρα» και αποτέλεσε στέλεχος της ομάδας για πολλά χρόνια, μίλησε στον Arena fm για το τέλος μιας εποχής.

«Άσχημη η χτεσινή μέρα για τον Εργοτέλη. Δακρύσαμε εχτές γιατί ζήσαμε σημαντικές στιγμές με αυτήν την ομάδα. Τα οικονομικά βάρη ήταν δυσβάσταχτα και αν αναλογιστούμε και την κρίση, δεν μπόρεσαν να βρεθούν άνθρωποι να στηρίξουν την προσπάθεια. Υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι θα έρθουν χρήματα από κάποιες πηγές με συνέπεια να πέσει έξω ο προϋπολογισμός. Αν το οικονομικό ήταν λυμένο θα ήμασταν στο γκρουπ των πρωτοπόρων στους πρώτους 4», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τους παίκτες: «Όλοι οι παίκτες μένουν ελεύθεροι τώρα. Η ακαδημία μας, έχει βγάλει ποδοσφαιριστές Καρέλης, Μπουχαλάκης κλπ. και θα συνεχίσει να λειτουργεί. Αυτή είναι η καρδιά του Εργοτέλη. Δυστυχώς η ζωή τα φέρνει έτσι που πρέπει να αναγεννηθείς από τις στάχτες».

Για την επόμενη μέρα είπε: «Δεν ξέρω αν θα πάει τοπικό ή στη Γ’ ο Εργοτέλης. Μπορεί να κάνει ένα διάλλειμα και να γυρίσει με γερές βάσεις μετά από 2-3 χρόνια. Προφανώς τα χρήματα από τον Καρέλη θα πάνε στον ερασιτέχνη».

Τέλος, για την προσφορά όσων θήτευσαν στον Εργοτέλη, επισήμανε: «Τα περισσότερα τα πρόσφερε ο Νίκος Καραγεωργίου στα 6 χρόνια που ήταν εδώ. Και ο Πετράκης και ο Ουζουνίδης οι δυο κορυφαίοι Έλληνες προπονητές αυτήν τη στιγμή, πέρασαν από τον Εργοτέλη».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep