Παράταση... ζωής

Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη θα παίξουν κόντρα σε Πανιώνιο και ΑΟΤ. Τα τροφεία για Καρέλη.

Το πρωί της Δευτέρας (11/01) διέρρευσε ότι ο Εργοτέλης κατεβάζει ρολά, όμως τα δεδομένα μέσα σε λίγες ώρες άλλαξαν. Για την ακρίβεια οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν την επόμενη εβδομάδα. Και αυτό γιατί το ποδοσφαιρικό τμήμα αποφάσισε να δώσει μία ακόμα παράταση και να «κατέβει» στους αγώνες που ακολουθούν απέναντι σε Πανιώνιο και Τρίκαλα. Ακολούθως και αν δεν δουν πράξεις, θα τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία της διοίκησης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να κάνουν υπομονή μία ακόμα εβδομάδα, αφού ο μεγαλομέτοχος, Δημήτρης Παπουτσάκης αναμένει την ολοκλήρωση της πώλησης ενός μεγάλου ακινήτου στην Ιεράπετρα. Οι «κιτρινόμαυροι» αν και έχουν δει την υπομονή τους να εξαντλείται, αποφάσισαν να δώσουν παράταση...ζωής.

Τα τροφεία για Καρέλη

Εν μέσω της κατάστασης που επικρατεί στον Εργοτέλη, οι Κρητικοί περιμένουν, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, ένα ποσό της τάξης των 150 χιλιάδων ευρώ από τη μεταγραφή του Νίκου Καρέλη στη Γκενκ. Αυτό το ποσοστό (5%) αντιστοιχεί στα τροφεία, αφού ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού ανήκε στις ακαδημίες της ομάδας του Ηρακλείου.

Last modified onΔευτέρα, 11 Ιανουάριος 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep