«Το παιχνίδι είχε δύο όψεις»

Ο τεχνικός του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης, τόνισε πως υπήρχε διαφρετική εικόνα σε κάθε ημίχρονο στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό. Ο τεχνικός του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης, τόνισε πως υπήρχε διαφρετική εικόνα σε κάθε ημίχρονο στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό.

Ο Σταύρος Λαμπράκης μίλησε για την διαφορά στην εικόνα που είχαν τα δύο ημίχρονα της αναμέτρησης.

Στην αστοχία των ποδοσφαιριστών του στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο προπονητής του Εργοτέλη, ο οποίος τόνισε πως έπρεπε να είχαν πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο από τον Κισσαμικό. Αναλυτικά δήλωσε στην κάμερα του ΟΤΕ:

«Σίγουρα αυτό που περιμέναμε όταν ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ήταν να συνεχίσουμε την καλή εικόνα που δείξαμε στο πρώτο μέρος. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Το 1-0 του πρώτου μέρους μας αδικεί, αφού θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει και άλλο τέρμα στα πρώτα 45 λεπτά ώστε να πάμε με μεγαλύτερη ασφάλεια στα αποδυτήρια. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και στο δεύτερο ημίχρονο, αφού είχαμε ευκαιρίες και εμείς τόσο με το δοκάρι μετά το 1-1, αλλά και στο τέλος με τον Δωματά για να πάρουμε την ισοπαλία».

Είναι το πρόβλημα στο γκολ αυτό που σας έχει στερήσει τόσους βαθμούς;

«Στο σημερινό παιχνίδι θα μπορούσαμε η ομάδα να είναι πιο αποτελεσματική επειδή βγάλαμε ευκαιρίες, σε αντίθεση με το εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Αλλάξαμε κάποια πράγματα για να τα καταφέρουμε και να δώσουμε πιο δημιουργικό σε σχέση με το προηγούμενο ματς στην έδρα μας».

Πως αντιμετωπίζει ένας προπονητής τα οικονομικά προβλήματα και την αποχή των ποδοσφαιριστών;

«Οι ποδοσφαιριστές χτύπησαν ένα καμπανάκι την προηγούμενη εβδομάδα. Κάνουν μια προσπάθεια και σίγουρα πρέπει να έχουν τα βασικά και επειδή είναι νέα παιδιά χρειάζεται να κάνουμε όλοι το καλύτερο για την ομάδα που υπηρετούμε. Είμαστε ενωμένοι και είμαστε μια γροθιά μέσα στα αποδυτήρια. Αν καταφέρουμε να κάνουμε πιο ουσιαστικές τις καλές εμφανίσεις που κάνουμε θα βρεθούμε σύντομα ψηλά στην βαθμολογία». 

Στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:
«Σήμερα φεύγουμε από το γήπεδο του Γάλλου στεναχωρημένοι. Στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί και επιθετικοί. Βγάλαμε πολλές ευκαιρίες, βάλαμε ένα γκολ, αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμα ένα που θα μας έδινε μεγαλύτερη ασφάλεια για το δεύτερο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κισσαμικός ισορρόπησε κι έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, απλά ο Κισσαμικός ήταν πολύ πιο αποτελεσματικός από εμάς στην τελική προσπάθεια κι έκανε με δύο ευκαιρίες, δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κι εμείς κάποιες ευκαιρίες, δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στο πρώτο, γιατί σε αυτό έπαιξε ρόλο και ο αντίπαλος, αλλά είχαμε πάλι τις ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι και είχαμε και μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις, να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία, που σαν αποτέλεσμα εμένα θα με άφηνε στεναχωρημένο. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Έχω πει ότι έχουμε μία νεανική ομάδα, η οποία έχει πολύ ενθουσιασμό, πολύ ταλέντο, καμιά φορά αυτό μας γυρνάει και μπούμερανγκ. Δεν διαχειριστήκαμε καλά το αποτέλεσμα και σ’ αυτό φταίω εγώ, αλλά μαθαίνουμε από τα λάθη μας, δουλεύουμε, προσπαθούμε και πιστεύω ότι σύντομα θα έρθει η ανάκαμψη του Εργοτέλη, όσον αφορά και τα αποτελέσματα. Να ευχηθώ καλή συνέχεια και στον κόουτς και στον Κισσαμικό και του εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να πετύχουν τους στόχους τους».

Last modified onΔευτέρα, 23 Νοέμβριος 2015 23:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep