«Με πέταξαν σα σακί...»

Ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε για όσα βίωσε στο AEL FC Arena.

Τον γύρο του κόσμου κάνει το video από το παιχνίδι ΑΕΛ - Εργοτέλης με την... επεισοδιακή έξοδο του Λεονάρντο Κούτρη από τους δύο τραυματιοφορείς. Ο νεαρός άσος της ομάδας του Ηρακλείου φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας (19/10) στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησε για ό,τι βίωσε, ενώ κατήγγειλε και τον Μπανούση για προκλητική συμπεριφορά. Αρχικά είπε:

«Χτύπησα. Δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά πονούσα και, σίγουρα, δεν το έκανα εσκεμμένα. Είχα ανάγκη να περιμένω τον φυσικοθεραπευτή για τις πρώτες βοήθειες. Ήρθε ο αρχηγός της ΑΕΛ, ο Μπανούσης και με σήκωσε από τη μπλούζα. Μου έλεγε ό,τι μου έλεγε. Να σηκωθώ και «τελείωνε, ξεκινάτε από τώρα να πέφτετε κάτω».

Δεν ξέρω αν οι δύο κύριοι έπρεπε να είναι στο γήπεδο. Δεν ήταν η δουλειά τους αυτή. Μπήκαν χωρίς άδεια και πριν μπει ο γιατρός για να με βγάλουν έξω. Με έπιασαν, με σήκωσαν και μου έλεγαν διάφορα. Είπα στον ένα να με αφήσεις, γιατί περίμενα τον φυσικοθεραπευτή. Του έλεγα δεν ντρέπεσαι; Τι κάνεις; Με έπιασε από τον ώμο, με πέταξε στο φορείο, πήγε να τρέξει και έπεσε ξανά. Εντάξει, είναι ανθρώπινο να πέσει κάποιος. Το μη ανθρώπινο είναι να γελάνε και να βρίζουν. Ο ένας μούντζωσε. Με πέταξαν σα σακί από πατάτες στη γραμμή».

Για το αν ο διαιτητής το αντιλήφθηκε:
«Όχι, γιατί η Λάρισα δεν έβγαλε τη μπάλα έξω και το παιχνίδι παιζόταν. Από όσο ξέρω ο φυσικοθεραπευτής τον ρώτησε αν τα βλέπει και αυτός του είπε ότι δεν είναι δουλειά του και να μην ανακατεύεται».

Για το αν ο Μπανούσης μετά το τέλος ζήτησε συγγνώμη:
«Όχι. Το μόνο που έκανε ήταν να έρθει στον πάγκο, να πανηγυρίζει προκλητικά και να βρίζει».

Αν του ζήτησε συγγνώμη κάποιος από την ΑΕΛ:
«Μου ζήτησε μόνο ο ένας εκ των δύο τραυματιοφορέων. Μου είπε, βέβαια, ότι θα έπρεπε να ντρέπομαι που έπεσα έτσι. Του λέω εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι και μου απάντησε ότι εδώ είναι ένα καλό γήπεδο και όσοι προηγούνται κάνουν καθυστερήσεις».

Σχετικά με το αν μίλησε ο Μπανούσης με κάποιον από τους παράγοντες του Εργοτέλη:
«Όχι, με κανέναν. Δεν υπάρχει αυτό. Κανείς δεν το έχει ζήσει ξανά αυτό το πράγμα».

Media

Last modified onΔευτέρα, 19 Οκτώβριος 2015 11:05

2 comments

  • Steel
    Steel Δευτέρα, 19 Οκτώβριος 2015 15:18 Comment Link

    Λαρισα Ελλαδα 2015 εικονες ντροπης και πληρης ατιμωρησια.Ρεζιλια παγκοσμιως...

  • Billyro
    Billyro Δευτέρα, 19 Οκτώβριος 2015 15:16 Comment Link

    Τελος οι καθυστερισεις οι κωλοτουμπες και το fairplay στο ael f.c arena.Εδω παιζουμε μπαλα 90 λεπτα ειτε χανουμε ειτε κερδιζουμε.Οποιος δεν μπορει θα βγαινει μονος του εξω ή θα τον αναλαμβανουν οι τραυματιοφορεις.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep