Δυσαρέσκεια κι επιστροφές

Παράπονα έχουν στον Εργοτέλη από την διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΛ – Ρέντζας και Κάσα Καμαρά τίθενται ξανά στη διάθεση του Βέλιτς

Μετά τον αγώνα με την Λαμία στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης έχει παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις και για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο AEL FC Arena. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Γιάσμινκο Βέλιτς στη συνέντευξη Τύπου, ενώ ενδεικτικό είναι και το απόσπασμα της εικόνας του αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα των Κρητικών. «Στην επανάληψη, η ομάδα μας δεν κλείστηκε και προσπάθησε για το καλύτερο, όμως τα πολλά σφυρίγματα και οι κίτρινες κατά του Εργοτέλη, έδωσαν τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να ανατρέψουν το σκορ με τον Ναγιάρ (87’) και τον Μαρουκάκη (90+4’)» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, άπαντες στο «στρατόπεδο» της ομάδας στρέφουν σταδιακά την προσοχή τους στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο για την 5η αγωνιστική. Το ευχάριστο για τον Βέλιτς είναι πως θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Ρέντζα ο οποίος εξέτισε την ποινή του και αναμένει την επιστροφή του Κάσα Καμαρά από την Μαυριτανία. Επίσης, μέσα στη βδομάδα θα φανεί κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος και ο Νέναντ Ίνιατς που ταλαιπωρείται από αιμάτωμα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep