«Έλλειψη προσωπικοτήτων στον Εργοτέλη»

Η ομάδα του Ηρακλείου στερείται παικτών με εμπειρία σύμφωνα με τον Παναγιώτη Κορδονούρη.

Ζητώντας υπομονή από τους φιλάθλους και την διοίκηση του Εργοτέλη ο Παναγιώτης Κορδονούρης τόνισε πως από την ομάδα του Ηρακλείου λείπουν οι παίκτες με έντονη προσωπικότητα. Επίσης, ο πρώην αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» επεσήμανε πως μετά το τέλος της καριέρας του θα ήθελε να προσφέρει στην ομάδα από άλλο πόστο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Athletic Radio 104,2»:

Για την πρεμιέρα του Εργοτέλη: «Στο πρώτο ημίχρονο δόθηκαν κάποιες περιπτώσεις για να σκοράρει πρώτος, δεν τα κατάφερε και απεναντίας ο ΑΟ Χανιά ισορρόπησε το παιχνίδι και σκόραρε με το γκολ της αγωνιστικής. Στην συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, ο Εργοτέλης προσπάθησε να ισοφαρίσει όμως νομίζω ότι δεν είχε ευκαιρίες για να το πετύχει. Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για τον Εργοτέλη μετά από αυτό το αποτέλεσμα».

Για τον φετινό Εργοτέλη: «Το μόνο που μπορούμε να πούμε για τον Εργοτέλη είναι ότι ξεκίνησε αρνητικά το πρωτάθλημα. Βέβαια είναι νωρίς, χρειάζεται ακόμα υπομονή από τον κόσμο αλλά και από τους ανθρώπους που διοικούν τον Εργοτέλη. Είναι μια νέα ομάδα με παιδιά που έχουν την ευκαιρία να διακριθούν από τον Εργοτέλη και από ότι μαθαίνω γίνεται δουλειά σε καθημερινή βάση. Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω τα υπόλοιπα παιδιά, αυτό που έχω διακρίνει είναι ότι δεν έχει έντονες προσωπικότητες όπως είχε την χρονιά που πήρε την άνοδο. Δεν το λέω για να υποβαθμίσω τα υπόλοιπα παιδιά και αν εξαιρέσουμε τον Αθανασίου, τον Γιαλούση ή τον Δωματά τα υπόλοιπα παιδιά ναι μεν έχουν πλούσιο ταλέντο αλλά θεωρώ ότι αυτό δυσκολεύει τον Εργοτέλη. Δεν έχει εμπειρία για να τραβήξει την ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια».

Για τον ΑΟ Χανιά: «Σαν ομάδα φάνηκε πιο έτοιμος από τον Εργοτέλη. Γνώριζε πολύ καλά τι ήθελε στο γήπεδο, πρόσεχε την άμυνα της και θεωρώ ότι είναι μια δουλεμένη ομάδα με πλάνο παιχνιδιού. Προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι θα έχει μια πολύ καλή πορεία».

Για τον Ρούβα: «Αργήσαμε να ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό μας όμως δουλέψαμε αρκετά κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Ήρθαν αρκετοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και εντάχθηκαν γρήγορα στην φιλοσοφία της ομάδας. Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα και το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να μην δεχτούμε γκολ. Έχουμε τον τίτλο του πρωταθλητή και θέλουμε να τον υπερασπιστούμε. Είμαστε ένα πολύ ισχυρό σύνολο, κοιτάζουμε με χαμηλούς τόνους».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι το μόνο "άσχημο" στην δομή του πρωταθλήματος ότι υπάρχουν ομάδες που μακάρι να μπορούσαν να ανέβουν όλες αλλά θα ανέβει μόνο μια. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και όχι δύο ταχυτήτων. Είδαμε και τον ΠΟΑ να μην κερδίζει στις Ασίτες, όχι επειδή δεν είναι καλή ομάδα αλλά επειδή είναι υψηλό το επίπεδο και έχει υπολογίσιμες ομάδες».

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ θα πρέπει να αντιληφθεί σε ποια κατηγορία παίζει. Είναι μια εντελώς διαφορετική κατηγορία. Όσο το δυνατόν πιο γρήγορα θα πρέπει να αναπροσαρμοστούν κάποια δεδομένα. Η φανέλα από μόνη της δεν μπορεί να πάρει τα παιχνίδια και το πρωτάθλημα. Είδα μια ομάδα που έπαιζαν μόνο οι φανέλες ενώ είδα έναν Εθνικό που έπαιζε με δύναμη και τσαμπουκά. Έτσι την πατήσαμε και εμείς πέρυσι, φάγαμε νωρίς την σφαλιάρα και πήραμε το πρωτάθλημα στην συνέχεια».

Για τον εαυτό του: «Χαίρομαι το ποδόσφαιρο, το αγαπώ και έχω την διάθεση να το υπηρετήσω. Μέχρι την στιγμή που θα καταλάβω ότι το σώμα μου δεν μπορεί να ακολουθήσει το μυαλό. Τότε θα αποχωρήσω από την ενεργό δράση και θα υπηρετήσω το ποδόσφαιρο από άλλο πόστο στην ομάδα που ανδρώθηκα, στον Εργοτέλη. Του χρωστάω πολλά και θα ήθελα να τον υπηρετήσω από ένα άλλο πόστο».

Last modified onΤετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2015 14:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep