«Κερδίζει όποιος σκοράρει»

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς τόνισε πως το γκολ επηρέασε καθοριστικά τους ποδοσφαιριστές του που δεν είχαν καθαρό μυαλό να αντιδράσουν. Ο Γιάσμινκο Βέλιτς τόνισε πως το γκολ επηρέασε καθοριστικά τους ποδοσφαιριστές του που δεν είχαν καθαρό μυαλό να αντιδράσουν.

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς υποστήριξε πως ο Εργοτέλης μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση με τον ΑΟ Χανιά.

Στο σπάνιο γκολ που έκρινε την αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον ΑΟ Χανιά στάθηκε ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου που τόνισε πως ουσιαστικά επηρέασε καθοριστικά την ομάδα του για τη συνέχεια και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

«Με την απόδοση μας στο πρώτο ημίχρονο αξίζαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Αν είχαμε σημειώσει γκολ πρώτοι όλα θα ήταν διαφορετικά στο παιχνίδι και θα μιλούσαμε με άλλα δεδομένα. Σε όλη την αναμέτρηση είχαμε την πρωτοβουλία και σίγουρα θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο. Ατυχήσαμε στην φάση του γκολ, δεχτήκαμε ένα σπάνιο τέρμα και τα παιδιά απογοητεύτηκαν. Στο τέλος προσπαθήσαμε, ανορθόδοξα, να φτάσουμε στην ισοφάριση. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, στο ποδόσφαιρο κερδίζει όποιος σκοράρει»

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τις τρεις ομάδες της Κρήτης.

«Δεν είναι πρόβλημα για τις άλλες ομάδες που θα κάνουν τρία ταξίδια στην Κρήτη, αλλά για εμάς που θα πρέπει να κάνουμε 15 κοπιαστικά ταξίδια».

 

Last modified onΔευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2015 21:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep