Από 10 ευρώ στην πρεμιέρα

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΑΟ Χανιά – Συλλυπητήρια σε Πολυχρονάκη

Την στήριξή των φιλάθλων περιμένουν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος παίκτες και τεχνικό επιτελείο στον Εργοτέλη που υποδέχεται την Δευτέρα (28/9) τον ΑΟ Χανιά. Μάλιστα, η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» του Ηρακλείου φρόντισε να θέσει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα από την Παρασκευή (25/9).

Αναλυτικά αναφέρεται: «Εν όψει του αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Football League με τον ΑΟ Χανιά, που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο την Δευτέρα 28/09/2015 στις 18:00, η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ πληροφορεί τους φιλάθλους για τα κάτωθι:
ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΘΥΡΕΣ
Τα εισιτήρια του αγώνα τέθηκαν σήμερα, Παρασκευή 25/09/15, σε κυκλοφορία και η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ εκτός από τη Θύρα 1 (20 ευρώ). Για τους φιλάθλους του Εργοτέλη διατίθενται εισιτήρια στις Θύρες 1, 2 και 20, ενώ για τους φιλοξενούμενους στη Θύρα 3. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 12 ετών (έτος γέννησης 2003 και έπειτα) εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα.
ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
Γραφεία ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στο Γήπεδο Μαρτινέγκο (Νικ. Πλαστήρα 1, τηλ. 2810222246) καθημερινά 09.00-21.00. Την ημέρα του αγώνα, Δευτέρα 28/09/15, η διάθεση εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του Παγκρητίου Σταδίου θα ξεκινήσει στις 16:00».

Σχετικά με την προετοιμασία για το προσεχές ματς, διεξήχθη σε φουλ ρυθμούς η προπόνηση το πρωί της Παρασκευής (25/9). Το πρόγραμμα περιελάμβανε passing game σε σχηματισμό ρόμβου, παιχνίδια κατοχής της μπάλας των τριών ομάδων με στόχο την επιθετική και την αμυντική μετάβαση, τελειώματα φάσεων και δίτερμα τακτικής με βάση τη γρήγορη μετατόπιση και ανάπτυξη παιχνιδιού και τη συνοχή των γραμμών. Όσο για το Σάββατο (26/9) έχει οριστεί προπόνηση στις 10 το πρωί.

Τέλος, την ηθική της στήριξη στον παλαίμαχο άσο της ομάδας, Μανώλη Πολυχρονάκη που έχασε τη σύζυγό του εξέφρασε με συλλυπητήρια ανακοίνωση η διοίκηση του Εργοτέλη. Αναλυτικά αναφέρεται: «Η οικογένεια του Εργοτέλη εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Μανώλη Πολυχρονάκη και στους οικείους του, για τον χαμό της συζύγου του, Ρένας. Στη νεκρώσιμο ακολουθία που θα ψαλεί σήμερα στη 13:00 στον Ι. Ν. Αγίας Βαρβάρας στα Kαμίνια θα παρευρεθεί αντιπροσωπία του Εργοτέλη».

Last modified onΠαρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2015 13:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep