Πεντάρα στους Νέους ο Εργοτέλης

Οικογενειακό φιλικό στον Εργοτέλη, με την πρώτη ομάδα να επικρατεί 5-0 των Νέων.

Σε οικογενειακό δίτερμα με αντίπαλο την ομάδα Κ19 αφιερώθηκε η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (21/9) στον Εργοτέλη. Ο Γιάσμινκο Βέλιτς με αυτόν τον τρόπο είδε να αγωνίζονται τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ενώ χρησιμοποίησε και τους ερασιτέχνες, Παναγιώτου και Χαρκουτσάκη. Από την πλευρά του ο προπονητής της Κ19, Βασίλης Πλεσίτης, χρησιμοποίησε τους επαγγελματίες, Δερμιτζάκη, Γενιτσαρίδη και Γαρεφαλάκη.

Η αναμέτρηση είχε διάρκεια δύο ημιχρόνων των σαράντα λεπτών και το αποτέλεσμα αυτής ήταν 5-0 υπέρ της πρώτης ομάδας. Τα γκολ πέτυχαν οι Ίνιατς στο 26’, Μάνος στο 53’ και στο 69’, Καλέ στο 63’ και Στεβάνοβιτς στο 79’. Δοκάρι είχαν οι Στεβάνοβιτς στο 24’ και Α. Καμαρά στο 67’.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Παναγιώτου, Ρέντζας, Χαρκουτσάκης, Πίτσος, Κυριακόπουλος, Γ. Καμαρά (53’ Κούρτι), Αυγενικού, Μάνος, Στεβάνοβιτς, Καλέ, Ίνιατς (53’ Α. Καμαρά).
Κ19 ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Δερμιτζάκης, Γενιτσαρίδης, Σηφάκης, Δουλγεράκης, Πολυχρονάκης, Τσακάνι, Χρηστάκης, Γαρεφαλάκης, Σταυρακάκης, Λυδάκης, Μανουσάκης.
Έπαιξαν και οι: Κατσούρι, Μούτσι, Σπύρου, Παπουτσιδάκης, Δρακάκης, Μπερουασβίλι, Καφαλούκος, Μεταξάκης.

*Η επόμενη προπόνηση του Εργοτέλη έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Τετάρτη στις 09:00, καθώς για αύριο δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές.

Last modified onΔευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2015 20:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep