Ισόπαλος με Τυμπάκι ο Εργοτέλης

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Εργοτέλης με αντίπαλο τον ΑΟ Τυμπακίου, στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας.


Φιλικό με το Τυμπάκι έδωσε στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου το απόγευμα της Παρασκευής (14/8) ο Εργοτέλης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5’ με ωραίο πλασέ του Παμλίδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 75’ με τον Καρταλιανάκη, έπειτα από αντεπίθεση. Τη φιλική αναμέτρηση παρακολούθησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Εργοτέλης, Δημήτρης Παπουτσάκης με τον υιό του Απόστολο.

Έπειτα από τη λήξη του φιλικού αγώνα με τον ΑΟ Τυμπακίου, ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάσμινκο Βέλιτς, δήλωσε: «Μετά από μία εβδομάδα και κάτι δουλειάς στις προπονήσεις και στην προσπάθεια να διαμορφώσουμε το ρόστερ για τη νέα χρονιά, δώσαμε το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι. Χρησιμοποιήσαμε αρκετά νεαρά παιδιά και βγάλαμε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα. Συνεχίζουμε τη δουλειά και την περαιτέρω ενδυνάμωση του ρόστερ, για να ξεκινήσουμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Μας περιμένει πολλή δουλειά, αλλά είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε σκληρά».

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Δερμιτζάκης, Γενιτσαρίδης, Λεονάρντο, Άλμπι, Γιαλούσης, Φουκαράκης, Κούρτι, Ντος Σάντος, Γαρεφαλάκης, Μπουρσέλης, Παμλίδης.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Αθανασίου, Κυριακόπουλος, Χαρκουτσάκης, Σηφάκης, Πίτσος, Βογιατζής, Κατσέτης, Νοκάι, Πήλιος, Δωματάς (76’ Ντος Σάντος), Μανουσάκης.

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ: Κωνσταντουλάκης, Γ. Χριστοδουλάκης, Καζάλοφ, Γαργαρνουράκης, Τζορτζακάκης, Κουρουθιανάκης, Τριάντης, Φλορένς, Ντόκο, Ι. Χριστοδουλάκης, Μαρακομιχελακης. Έπαιξαν και οι: Λόλης, Ντισπυράκης, Φασατάκης, Γκούγκας, Παπαδομανωλάκης, Τόμας, Στρατάκης, Χανιωτάκης, Καρταλιανάκης, Μαραγκάκης, Θαμνόπουλος.

Last modified onΤρίτη, 18 Αύγουστος 2015 15:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep