Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπαίνει σε καθοριστική εβδομάδα

Σαββατοκύριακο ξεκούρασης διανύουν στον Εργοτέλη με το βλέμμα στραμμένο στις εξελίξεις της προσεχούς εβδομάδας σε όλα τα φλέγοντα ζητήματά του.

Διήμερο ξεκούρασης διανύουν στον Εργοτέλη πριν την έναρξη της επόμενης βδομάδας που αναμένεται να είναι καθοριστική σε όλα τα μέτωπα. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να δώσουν λύση στα ανοικτά τους ζητήματα γιατί αυτήν την στιγμή τα χέρια τους είναι δεμένα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση του σχεδιασμού τους για την νέα σεζόν είναι η εξασφάλιση της αδειοδότησης και από κει και πέρα ολα θα πάρουν τον δρόμο τους. Φυσικά για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση στο θέμα του Παγκρητίου Σταδίου και να εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.
Όλα αυτά θα συντελέσουν αποφασιστικά στο να υπάρξουν εν συνεχεία εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι ενώ σε προτεραιότητα είναι να παραμείνει στην ομάδα ο βασικός κορμός της περυσινής ομάδας που ανέβασε τον Εργοτέλη και πάλι στην Σούπερ Λιγκ. Πληροφορίες αναφέρουν οτι οι “κιτρινόμαυροι” είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Κοιλιάρα που κατά τα φαινόμενα θα επιστρέψει στην ομάδα,αφού έχει μείνει ελεύθερος από την Παναχαϊκή.

Πηγή: athleticradio.gr

Last modified onΔευτέρα, 24 Ιούνιος 2013 02:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep