Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέλω το βήμα παραπάνω»

Ο Άγγελος Χαντί δίνει προτεραιότητα στον Εργοτέλη, όμως δεν λέει όχι στο βήμα της καριέρας του.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2 και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι «κιτρινόμαυροι» κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και για το μέλλον του. Τόνισε ότι προτεραιότητα αποτελεί ο Εργοτέλης που τον ανέδειξε, αλλά υπογράμμισε πως θα ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Χαντί:

Για το αν μετά από μια τέτοια σεζόν το μόνο που σκέφτεται είναι η ξεκούραση:

«Σίγουρα μετά από μια τόσο επίπονη χρονιά χρειαζόμαστε την ξεκούραση. Το σκεφτόμασταν, αλλά άξιζε τον κόπο και κοιτάμε να γεμίσουμε τις μπαταρίες εν όψει της άλλης χρονιάς».

Για το γεγονός πως ο Εργοτέλης ξεκίνησε την προετοιμασία του νωρίτερα από τις άλλες ομάδες:

«Ξεκινήσαμε από 1 Ιουλίου, νωρίτερα από τις άλλες ομάδες. Μας έκανε καλό αυτό, γιατί έγινε πολύ καλή δουλειά το καλοκαίρι και αυτό βγήκε και στα τελευταία παιχνίδια που είχαμε καλύτερο επίπεδο φυσικής κατάστασης».

Για την φετινή χρονιά:

«Η φετινή χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη σε όλα τα επίπεδα. Νομίζω δώσαμε πολλές απαντήσεις σε όσους δεν πίστεψαν και αμφέβαλαν για τον φετινό Εργοτέλη. Είχαμε την ευκαιρία τα περισσότερα παιδιά που παίζαμε φουλ σεζόν να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Όλο το τιμ, ο κ. Γκόγκιτς και οι συνεργάτες του, ο κ. Λαμπράκης με τον κ. Πλεσίτη, οι παλιοί και οι νέοι παίκτες δημιουργήσαμε ένα καλό σύνολο και φάνηκε μέσα στο γήπεδο αυτό. Ήμασταν στην περισσότερη διάρκεια της σεζόν στην πρώτη τριάδα και αυτό το λέει όλα. Γι’ αυτο πήραμε και την άνοδο. Το αξίζαμε 100%. Σύμφωνα με το ποδόσφαιρο που παίξαμε αξίζαμε να βρεθούμε εκεί που βρεθήκαμε και είμαστε περήφανοι που τα καταφέραμε με τόσες δυσκολίες».

Για τις δυσκολίες που πέρασε ο Εργοτέλης την φετινή σεζόν:

«Ξεκινώντας από το θάνατο του κ. Απόστολου ήταν το πιο μεγάλο πλήγμα για την οικογένεια του Εργοτελη, μετά είχαμε την διοικητική αστάθεια και αβεβαιότητα που υπήρχε. Όλα αυτά μας πείσμωσαν. Βάλαμε την ομάδα πάνω από τους εαυτούς μας, κρατήσαμε την ομάδα και κάναμε περήφανους όλο τον κόσμο μας, όσους μας πίστεψαν και τον κ. Απόστολο εκεί ψηλά. Νομίζω ότι όλοι είδαν μια ομάδα δεμένη, μια ομάδα -οικογένεια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, υπάρχουν δυσκολίες. Συγχαρητήρια στα παιδιά.Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη τον Ιανουάριο και αξίζουν συγχαρητήρια.

Για το αν είναι και μια δικαίωση το γεγονός πως τα ονόματα πολλών παικτών όπως και του ίδιου ακούγονται για ομάδες της Superleague:

«Σίγουρα ο κάθε ποδοσφαιριστής βάζει πρώτα την ομάδα αλλά έχει και προσωπικούς στόχους. Φέτος βγήκαν πολλοί νέοι παίκτες, ακούστηκαν τα ονόματά τους και τους αξίζει 100% αυτό. Δύο παιδιά πήγαν στον Ολυμπιακό, βγήκαν παιδιά από την ακαδημία και αυτό που κάνει ο Εργοτέλης δεν το κάνει καμιά ομάδα. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουν και όχι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά και στην Ευρώπη στην συνέχεια».

Για τι αν ο ίδιος θα μείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν:

«Σίγουρα έχω προσωπικούς στόχους και θα ήθελα να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω τον Εργοτέλη και να βάλω σε δεύτερη μοίρα την ομάδα που με ανέδειξε. Για μένει έχει προτεραιότητα ο Εργοτέλης, αλλά δεν μπορώ να καθορίσω το μέλλον μου. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά σίγουρα θελω και το βήμα παραπάνω».

Last modified onΤετάρτη, 05 Ιούνιος 2013 17:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep