Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αφιέρωσε την άνοδο του Εργοτέλη στον Απόστολο Παπουτσάκη.

Ο μέσος της ομάδας του Ηρακλείου, Ανδρέας Μπουχαλάκης μία ημέρα μετά την οριστικοποίηση της επιστροφής του Εργοτέλη στη Super League μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra Fm 103,3 και τόνισε ότι τα μπάτζετ πολλές φορές δεν παίζουν ρόλο στην επιτυχία. Φυσικά, αφιέρωσε την άνοδο στον Απόστολο Παπουτσάκη, ενώ σημείωσε πως βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουχαλάκη:

Για την άνοδο και τους πανηγυρισμούς:

«Αγχωθήκαμε λίγο χθες, καθώς περιμέναμε μετά το τέλος του αγώνα τα άλλα αποτελέσματα. Μετά τα πανηγύρια ήταν πολλά, συνεχίστηκαν ως τις πρωινές ώρες, το διασκεδάσαμε, το ευχαριστηθήκαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι που βγάλαμε την ομάδα στη Super League».

Για το πού θα αγωνίζεται ο ίδιος την επόμενη σεζόν, με το δεδομένο «φλερτ» με τον Ολυμπιακό:

«Δεν ξέρω ακόμα, με τον Ολυμπιακό είμαστε πολύ κοντά, τις επόμενες μέρες θα δούμε τι θα γίνει. Το σημαντικότερο είναι ότι ανεβάσαμε την ομάδα, θέλω να έχω την υγειά μου. Πλέον είναι η εθνική στη μέση, έχουμε ένα τουρνουά. Την υγειά μας να έχουμε».

Για τα στοιχεία της ανόδου:

«Το ομαδικό κλίμα που υπήρχε από την πρώτη στιγμή, ότι ήμασταν σαν οικογένεια όλη η ομάδα, οι παίκτες, η διοίκηση. Αυτό μας έφερε κοντά στην επιτυχία και ήταν το πιο σημαντικό στην επιτυχία».

Για το γεγονός ότι τρεις ομάδες της Κρήτης θα είναι του χρόνου στη Super League και ποιο είναι το μυστικό των ανόδων:

«Το κρητικό ποδόσφαιρο αναπτύσσεται, από εκεί που είχαμε μία ή δύο ομάδες πλέον θα έχουμε τρεις. Οι παράγοντες κοιτούν τα μικρά παιδιά, τις ακαδημίες, τα κρητικά παιδιά και αυτό τους έχει βγάλει ασπροπρόσωπους, τους δικαιώνει και είναι το πιο σημαντικό να εμπιστεύονται τα δικά τους παιδιά».

Για το αν η άνοδος αφιερώνεται στον Απόστολο Παπουτσάκη:

«Είναι απόλυτα αφιερωμένη στον Απόστολο Παπουτσάκη. Αυτός ήταν τόσα χρόνια στην ομάδα. Τον χάσαμε σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα. Ηταν πολύ σημαντικός. Ελπίζω να τον κάναμε χαρούμενο εκεί ψηλά που είναι…».

Για το μερίδιο του Σίνισα Γκόγκιτς στην άνοδο:

«Είναι πολύ μεγάλο, μας πήρε από το πουθενά, μας έκανε ομάδα. Τα περισσότερα παιδιά έπαιζαν για πρώτη φορά. Καταφέραμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο στο γήπεδο. Εχει σημαντικό μερίδιο, τον ευχαριστούμε γι' αυτό που μας πρόσφερε».

Για το γεγονός ότι χωρίς μεγάλο μπάτζετ ο Εργοτέλης πέτυχε:

«Όλα τα παιδιά ήταν από τις πρώτες τους χρονιές στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ήταν μεγάλη ευκαιρία φέτος να αποδείξει ο καθένας πού μπορεί να φτάσει, ποιες οι ικανότητές του. Το δείξαμε στο 100%. Δείξαμε ότι ούτε τα λεφτά παίζουν ρόλο, αν πιστεύεις στον εαυτό σου και σε βοηθά η ομάδα, πετυχαίνεις. Δεν είχαμε χρήματα και μπάτζετ, είχαμε μεγάλα προβλήματα στη σεζόν, αλλά τα καταφέραμε. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα και συνολικά το σωματείο».

Last modified onΔευτέρα, 27 Μάιος 2013 12:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep