Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Στις ΗΠΑ ο Βατσινάς!

Ταξίδι - μυστήριο του Φανούρη Βατσινά στις ΗΠΑ. Φημολογία το συνδέει με την υπόθεση Εργοτέλη.

Στις 9 Μαΐου το flnews.gr αποκάλυψε το ενδιαφέρον Κρητικού στην καταγωγή επιχειρηματία της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ να επενδύσει στον Εργοτέλη. Οι πληροφορίες αυτές, ούτε επιβεβαιώθηκαν, αλλά ούτε και διαψεύστηκαν από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Από τότε πέρασαν αρκετές ημέρες χωρίς κάποια νεότερη εξέλιξη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η υπόθεση δεν «τρέχει».

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr, ο Φανούρης Βατσινάς βρίσκεται στις ΗΠΑ από την Πέμπτη (16/05). Ο πρώην μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ είναι κοντά στους «κιτρινόμαυρους», έχοντας δώσει το «παρών» σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Εργοτέλη, αλλά και σε κάποια εκτός. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει κάτι παραπάνω από το ενδιαφέρον του για την πορεία της ομάδας του Ηρακλείου.

Έντονη φημολογία, ωστόσο, συνδέει το ταξίδι - μυστήριο του Βατσινά στις ΗΠΑ με την υπόθεση του ομογενή επιχειρηματία. Εξάλλου, δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες από τότε που διέρρευσε ότι ο Κρητικός στην καταγωγή ενδιαφερόμενος εξετάζει το πλαίσιο μέσω του οποίου θα επενδύσει στον Εργοτέλη.

Εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα θα δρομολογηθούν άμεσα, καθώς ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος είναι λογικό να αναμένει το τέλος του πρωταθλήματος, οπότε θα ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα του Ηρακλείου την προσεχή σεζόν.

 

Last modified onΣάββατο, 18 Μάιος 2013 22:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep