Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βερπακόφσκις: «Υπέροχα στον Εργοτέλη»

O απόλυτος πρωταγωνιστής του Εργοτέλη στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν ο Μάρις Βερπακόφσκις.

Ο διεθνής Λετονός «ξεμπούκωσε» με τα δύο τέρματα που σημείωσε και μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2 αναφέρθηκε στα γκολ που πέτυχε, στην απόφαση να επιστρέψει στον Εργοτέλη, καθώς και στον νεανικό χαρακτήρα της «κιτρινόμαυρης» ομάδας.

Αναλυτικά:

Για τα γκολ του κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου: “Αισθάνομαι πολύ καλά που κατάφερα να σκοράρω σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Αν και δεν ήταν τόσο καλό για εμένα και για την ομάδα που δεν είχα πετύχει γκολ εδώ και 3 μήνες, σημασία έχει για εμένα το γεγονός ότι σκόραρα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος για αυτό και σημασία έχει ότι καταφέραμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς”.

Για τη νίκη στο ματς της Μ. Δευτέρας: “Πιστεύω και εύχομαι να παραμείνουμε στον σωστό δρόμο για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας που είναι η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ. Έχουν μείνει 5 παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Σε αυτά τα παιχνίδια θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να βρεθεί η ομάδα εκεί που αξίζει”.

Για το πώς αποφάσισε να επιστρέψει στον Εργοτέλη της Football League: “Είμαι χαρούμενος στον Εργοτέλη. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στον Εργοτέλη που ήταν από τα καλύτερα της καριέρας μου. Επίσης, η ζωή στο Ηράκλειο και την Κρήτη ήταν πολύ καλή, τόσο για εμένα όσο και για την οικογένεια μου. Δεν περνούσα καλά στο Αζερμπαϊτζάν και έτσι όταν έγιναν οι συζητήσεις με τον Εργοτέλη δεν το σκέφτηκα και πολύ. Για εμένα ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω τον Ιανουάριο και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ”.

Για το αν βλέπει διαφορές σε σχέση με την πρώτη του θητεία: “Σίγουρα, είναι διαφορετικά λόγω και της παρουσίας του Απόστολου Παπουτσάκη. Όμως, ο Εργοτέλης έχει τις δυνατότητες να βρεθεί ξανά στην Σούπερ Λιγκ και να αποκτήσει την δυναμική που είχε εκείνα τα χρόνια. Ήταν μια εντελώς διαφορετική ομάδα που θεωρώ ότι θα γίνει ξανά εκείνη που είχαμε μάθει όλοι”.

Για το νεανικό χαρακτήρα της ομάδας: “Σίγουρα, φέτος ο Εργοτέλης αποτελεί μια ιδιαίτερα νεανική ομάδα. Όμως, είναι καλό για τον Εργοτέλη και την Κρήτη που αγωνίζονται ποδοσφαιριστές από την περιοχή. Η ομάδα άλλαξε πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και αυτό της έκανε καλό γιατί αν δεν άλλαζε χαρακτήρα ίσως αυτά τα παιδιά να μην αγωνίζονταν. Όμως, όλοι αυτοί οι παίκτες έδειξαν ότι αξίζουν να αγωνίζονται και να βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο”.

Last modified onΤετάρτη, 01 Μάιος 2013 17:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep