Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ακόμα καλύτεροι χωρίς άγχος»

Ο Σταύρος Λαμπράκης θεωρεί ότι ο Εργοτέλης με νίκη στα Γιαννιτσά θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος.

Με νίκη συνδυάστηκε το ντεμπούτο του υπηρεσιακού διδύμου των Σταύρου Λαμπράκη, Βασίλη Πλεσίτη στον Εργοτέλη. Ο πρώτος, λοιπόν, δήλωσε μετά την επικράτηση απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής:

«Περάσαμε δύσκολες μέρες ως ομάδα με την αλλαγή προπονητή. Νομίζω ότι κάναμε καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Υπήρχε διάθεση, πάθος και αγωνιστικός προσανατολισμός. Ήταν δίκαιη η νίκη μας. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ και συνεχίζουμε. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και με αυτό το πνεύμα, το πάθος και τη μαχητικότητα θα πάμε στα επόμενα παιγνίδια κι ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος».

Για την υπόθεση του νέου προπονητή: «Είναι κάτι που θα σας πει η Διοικούσα Επιτροπή, αν υπάρξει κάτι νεότερο. Δουλεύουμε και προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι. Αν υπάρξει κάτι άλλο θα το μάθετε. Κομβικά είναι όλα τα παιχνίδια στο εξής.

Και σήμερα αν δεν κερδίζαμε θα ήταν πολύ δυσκολότερα για το μέλλον. Στα Γιαννιτσά θα δώσουμε και την ψυχή μας. Τα λάθη, οφείλονται στο άγχος και την πίεση από τα πρόσφατα άσχημα αποτελέσματα. Με τη νίκη θα φτιάξει η ψυχολογία κι αν νικήσουμε και την Τετάρτη πιστεύω ότι η εικόνα της ομάδας θα είναι πολύ καλύτερη».

Ο Χρήστος Χρυσοφάκης ανέφερε: «Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Μπήκαμε με μόνο στόχο τους τρεις βαθμούς που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια. Κάναμε καλό ματς με πολλές ευκαιρίες και πήραμε δίκαια τη νίκη.
Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γκόγκιτς για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας κι όπου και να πάει να είναι καλά. Βρίσκω τα πατήματα και το ρυθμό μου. Όποτε με βάζει ο προπονητής μου τα δίνω όλα. Από εδώ και πέρα θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα».

Πηγή: www.cretesports.gr

Last modified onΣάββατο, 20 Απρίλιος 2013 19:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep