Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέλος ο Γκόγκιτς

Κόντρα στις διαψεύεις, της ΠΑΕ ο Σίνισα Γκόγκιτς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη.

Ολοκληρώθηκε η θητεία του Σίνισα Γκόγκιτς στον Εργοτέλη. Το τελευταίο διάστημα η απόδοση της ομάδας του Ηρακλείου είχε πέσει κατακόρυφα, αλλά οι διοικούντες μόλις την Παρασκευή (12/04) διέψευδαν κατηγορηματικά τις πληροφορίες αποχώρησής του και χαρακτήριζαν τα δημοσιεύματα ψευδή και ανυπόστατα...Τελικά, αυτό που αποδείχτηκε ψευδές ήταν ότι ο Σερβοκύπριος απολάμβανε της εμπιστοσύνης τους, καθώς μία ημέρα μετά το 0-0 με τον Πανσερραϊκό, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας μαζί του.

Μάλιστα η ΠΑΕ επισημοποίησε το τέλος με την εξής ανακοίνωση:

«Συγκλήθηκε και συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Τρίτη 16/04/2013 η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Αποφασίστηκε να τερματιστεί η συνεργασία με τον προπονητή Σίνισα Γκόγκιτς, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στον Εργοτέλη και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του.

Στην προσεχή αναμέτρηση της ομάδας μας με την Αναγέννηση Επανομής στο Παγκρήτιο Στάδιο, χρέη προπονητή θα εκτελέσει το δίδυμο των Σταύρου Λαμπράκη – Βασίλη Πλεσίτη».

Οι πληροφορίες του flnews.gr αναφέρουν ότι κρούση έχει γίνει στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και τις επόμενες μέρες ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις. 

* Ο Γιώργος Σαρρής συμπλήρωσε 10 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι της 34ης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό. Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη θα εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με την Αναγέννηση Επανομής και την Αναγέννηση Γιαννιτσών την 35η και την 36η αγωνιστική αντίστοιχα.

* Η οικογένεια του Εργοτέλη εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην παράγοντα του Εργοτέλη Γιώργου Κλώνου, ο οποίος απεβίωσε την Τρίτη (16/4).

* Αποθεραπεία έκαναν στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (16/4) οι παίκτες του Εργοτέλη που ξεκίνησαν στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις πίεσης με μπάλα και στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε δίτερμα. Η προπόνηση της Τετάρτης (17/4) θα αρχίσει στις 10.00.

Last modified onΤετάρτη, 17 Απρίλιος 2013 01:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep