Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ήμασταν τυχεροί»

Ο Σίνισα Γκόγκιτς τόνισε ότι ο Εργοτέλης πρέπει να «καθαρίζει» τα παιχνίδια.

Τα καλύτερα λόγια για τον Πιερικό είπε ο Σερβοκύπριος τεχνικός μετά τη νίκη (2-1) της ομάδας του απέναντι στους Κατερινιώτες, ενώ εξέφρασε παράπονα για την απόδοση των παικτών του. Αναλυτικά ο Γκόγκιτς δήλωσε: «Από τον Πιερικό έλειπαν τα καλύτερα όπλα του. Ήρθαν, προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και δεν κλείστηκαν. Δεν προσπάθησαν να κάνουν καθυστερήσεις. Στο πρώτο μέρος ίσως λόγω ζέστης, ίσως λόγω κούρασης από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δε βρήκαμε ρυθμό, ούτε και αμυντική λειτουργία καλή. Μάρκαρε ένας οι υπόλοιποι έβλεπαν, έβγαινε ο Ουέλινγκτον ψηλά κι οι δυο στόπερ δεν κάλυπταν.

Θα μπορούσε ο Πιερικός να κάνει τη ζημιά αν οι παίκτες του ήταν πιο έμπειροι. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε καλά και είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Ήμασταν τυχεροί, γιατί η μπάλα τιμωρεί. Μετά το γκολ ο Πιερικός είχε μια καλή σέντρα στην καρδιά της άμυνας και εκεί δεν έσπρωξε κάποιος τη μπάλα. Θέλουμε να μην έχουμε άγχος ως το τελευταίο λεπτό. Να καθαρίζουμε τα παιγνίδια.

Εύχομαι να βρει το δρόμο του ο Πιερικός. Εμείς έχουμε κι άλλο ντέρμπυ και από σήμερα σκεφτόμαστε αυτό. Χρόνια πολλά στον Γρηγόρη Αθανασίου, αλλά δεν πήρε καλό δώρο».

Για τις χαμένες ευκαιρίες είπε: «Είναι από την αρχή του χρόνου πρόβλημα. Προσπαθώ από την πρώτη μέρα στις προπονήσεις, αλλά είναι θέμα ποιότητας, καθαρού μυαλού και ηρεμίας. Πιστεύω να βρούμε λύση στο εύκολο γκολ γιατί τότε θα είχαμε ξεφύγει ακόμη περισσότερο».

Για τον τραυματισμό του Μπουχαλάκη: «Δεν ξέρω αν είναι τράβηγμα ή τσιμπήματα. Παίζει συνέχεια και είναι και θέμα κούρασης. Ξεκουράσαμε και έμπειρους παίκτες εν όψει της Τετάρτης».

Για τη χρησιμοποίηση του Χαλκιαδάκη: «Καθυστέρησε να γυρίσει, γιατί δεν έκανε τίποτα στη Βραζιλία. Άλλοι παίκτες είναι έτοιμοι σε 4-5 μήνες κι εκείνος ήρθε σε 10! Πιστεύω να βρει ρυθμό γιατί έχει ταλέντο».

Ο Γρηγόρης Αθανασίου ανέφερε: «Σε όλη τη διάρκεια ήμασταν καλύτεροι από τον Πιερικό. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και στόχος είναι μόνο η νίκη στο επόμενο παιχνίδι».

Last modified onΣάββατο, 09 Μάρτιος 2013 18:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep