Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σουλτάτος: «Άνοδος και όλα καλά»

Ο Σουλτάτος (δεξιά στη φωτ.) με τον πρώην πρόεδρο του ΟΦΗ, Φανούρη Βατσινά. Ο Σουλτάτος (δεξιά στη φωτ.) με τον πρώην πρόεδρο του ΟΦΗ, Φανούρη Βατσινά.

Αν ο Εργοτέλης ανέβει στη Superleague θα λυθεί το οικονομικόρ πρόβλημα της ομάδας σύμφωνα με τον Γιώργο Σουλτάτο.

Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2 και αναφέρθηκε αρχικά στο ματς με τον Θρασύβουλο στη Φυλή και τη διαιτησία: «Ο Εργοτέλης δεν νίκησε μόνο τον Θρασύβουλο, αλλά είναι και μια νίκη απέναντι σε ένα διαιτητή που δεν κατάλαβε τι έδινε. Στο δεύτερο ημίχρονο λες και υπήρχε άλλος διαιτητής από το πρώτο. Οι αποβολές ήταν λανθασμένες και ένας διαιτητής πρέπει να έχει και δική του άποψη και να μη δέχεται υποδείξεις ενός ανεκδιήγητου επόπτη. Η ομάδα έμεινε από το 50' με 10 παίκτες και από το 70' με 9. Τα παιδιά πάλεψαν και πήγαν για να πάρουν τη νίκη και μπράβο τους».

Για την πορεία της ομάδας και το έργο του Σίνισα Γκόγκιτς: «Ο κόουτς έχει κάνει μια ομάδα που έχει στόχο στο παιχνίδι της και αυτό που θέλει το κατακτά. Προηγηθήκαμε γρήγορα, ελέγχαμε το παιχνίδι, όμως οι αποβολές άλλαξαν τον τρόπο του παιχνιδιού. Ο Γκόγκιτς έχει φτιάξει μια ομάδα με χημεία, που συνδυάζει εμπειρία και νέα παιδιά. Είναι μια ομάδα που ξέρει να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει. Αν πει κάποιος ότι το περίμενε, θα είναι ψέμα. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα το φετινό. Έφυγαν πολλοί παίκτες και δεν περιμέναμε τόσο καλά αποτελέσματα. Ό,τι έχουμε κατακτήσει είναι με την αξία μας. Έχουμε χτίσει μια διαφορά από την τετάρτη θέση, που είναι 9 βαθμούς, και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει. Αν κερδίσουμε και τη Νίκη Βόλου, θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη. Όταν έχεις μια τέτοια διαφορά, βάζεις τα θεμέλια για να ανέβεις πιο γρήγορα απ’ ό,τι ήλπιζε και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος».

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής: «Σίγουρα είναι πολλές οι 40 αγωνιστικές. Πρέπει να έχεις μεγάλο ρόστερ, πολλούς παίκτες. Πήραμε 2 καλούς παίκτες και έχουμε τα παιδιά για να πετύχουμε. Είναι δύσκολο, αλλά είναι το ίδιο για όλους. Όσο πιο μικροί είναι, τόσο πιο πολύ αντέχουν και αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο του Εργοτέλη».

Για το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας: «Πιστεύω, θα το ξεπεράσει, γιατί δεν είναι τόσο μεγάλο το μπάτζετ. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο το οικονομικό όσο το διοικητικό. Πρέπει να έρθει μια διοίκηση που θα μπορεί να ανταποκριθεί στη συνέχεια. Να βρει μια διοικητική λύση. Νομίζω πως ο Εργοτέλης, αν βγει κατηγορία, θα λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Το χρέος νομίζω πως με άνοδο μπορεί να λυθεί. Υπάρχει ένα άνοιγμα, αλλά είναι διαχειρίσιμο».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2013 00:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep