Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καθαρό μυαλό και υπομονή»

Συγχαρητήρια μοίρασε στους παίκτες του Εργοτέλη ο Σίνισα Γκόγκιτς.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου ανέφερε μετά το τρίποντο (1-0) σε βάρος της Παναχαϊκής: «Περίμενα να είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Είχα πει στα παιδία ότι δε μπορούσαμε να έχουμε εικόνα για τους αντιπάλους μας, επειδή είχαν αλλάξει πολλούς παίκτες. Και σήμερα έπαιξαν 5-4-1 και κλείστηκαν. Δεν ήμασταν καλοί εμείς, δεν είχαμε κίνηση χωρίς μπάλα, δεν πήγαμε από τα πλάγια να χτυπήσουμε, ούτε είχαμε καλή σέντρα.
Αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά γιατί θέλουν καθαρό μυαλό και υπομονή αυτά τα παιχνίδια. Δεν πρέπει να είσαι βιαστικός. Ψάχνεις μια φάση ή δυο για να βάλεις γκολ. Λογικά βρήκε και χώρους η Παναχαϊκή γιατί είπα στα στοπερ να είναι σχεδόν στο κέντρο».
Για τον Αθανασίου είπε: «Όταν έχεις τύχη και καλό τερματοφύλακα, καθαρίζεις. Είχα πει στον Γρηγορη ότι πρέπει 90 λεπτά να είναι συγκεντρωμένος», ενώ για τον σκόρερ Άγγελο Χαντί είπε: «Ήταν σπουδαίο γκολ, πολύ όμορφο από αρχή μέχρι τέλος και η προσποίηση και η εναλλαγή της μπάλας και το τελείωμα»
Ο Χρήστος Χρυσοφάκης ανέφερε: «Ήταν δύσκολα, γιατί είχε κλειστεί η αντίπαλός μας, αλλά καταφέραμε να βάλουμε το γκολ εμείς και είμαστε χαρούμενοι. Έχω πολλές ατυχίες με τραυματισμούς, αλλά νιώθω πολύ καλά και πιστεύω ότι μπορώ να ανταποκριθώ οποτεδήποτε με χρειαστεί ο προπονητής μου».

Πηγή: www.cretesports.gr

Last modified onΚυριακή, 03 Φεβρουάριος 2013 20:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep