Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Τρεις επαγγελματίες ο Εργοτέλης (photos)

Ο Εργοτέλης προώθησε στην πρώτη ομάδα τους Μπουρσέλη, Άλα και Κούτρη.

Οι «κιτρινόμαυροι» αποδεικνύουν και με τη φετινή τους πορεία στο πρωτάθλημα ότι διαθέτουν άφθονα ταλέντα και έτσι δίνουν την ευκαιρία και σε νέα να δείξουν τις δυνατότητές τους. Έτσι, τρεις ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής υπέγραψαν τη Δευτέρα (28/01) επαγγελματικά συμβόλαια. Ο λόγος για τους Αντώνη Μπουρσέλη, Άλμπι Άλα και Λεονάρντο Κούτρη. Οι δύο πρώτοι υπέγραψαν για πέντε χρόνια και ο τελευταίος για τρία χρόνια.

ergo1

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους οι τρεις ποδοσφαιριστές έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις στο ergotelis.gr

Αντώνης Μπουρσέλης: «Το ένα από τα όνειρα που είχα να γίνω επαγγελματίας στον Εργοτέλη έγινε σήμερα πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος παράλληλα που οι άνθρωποι της ομάδας εμπιστεύονται τις δυνατότητες μου. Εγώ από την μεριά μου θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα όποτε μου ζητηθεί. Κάθε μέρα θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βελτιώνομαι και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο σύλλογο».

ergo2

Άλμπι Άλα: «Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για εμένα. Αισθάνομαι πολύ όμορφα που υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά πράξεις για να μπορέσουμε να βγάλουμε ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους του Εργοτέλη που μας πίστεψαν και μας δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστούμε και να δείξουμε τις δυνατότητες μας, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ergo3

Λεονάρντο Κούτρης: «Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Εργοτέλη για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου και την αγάπη που μου δείχνουν από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα. Εγώ το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω στο 100% στις προπονήσεις και όποτε μου ζητηθεί να αγωνιστώ από τον προπονητή μου θα κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ».

ergo4

Last modified onΔευτέρα, 28 Ιανουάριος 2013 22:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep