Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χειρουργήθηκε ο Δασκαλάκης

Ο Δασκαλάκης (αριστερά στη φωτ.). Ο Δασκαλάκης (αριστερά στη φωτ.).

Νυστέρι για τον 35χρονο αμυντικό, δύο προσθήκες στο προπονητικό επιτελείο, εκτίουν με Γάζωρο και Θρασύβουλο οι Τζανακάκης και Σαρρής, αντίστοιχα.

Το πρωί της Τρίτης (15/1) χειρουργήθηκε ο Δημήτρης Δασκαλάκης από τον γιατρό του Εργοτέλη, Σήφη Χριστοφοράκη, για αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου. Ο εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής του 35χρονου αμυντικού υπολογίζεται στους 5 με 6 μήνες.
Από εκεί και πέρα, το προπονητικό επιτελείο της ομάδας του Ηρακλείου στελεχώθηκε με δύο προσθήκες. Ο Βασίλης Πλεσίτης, επί σειρά ετών προπονητής στις ομάδες Νέων του συλλόγου θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Σίνισα Γκόγκιτς. Ο γυμναστής - εργοφυσιολόγος Νίκος Κουνδουράκης, ο οποίος μέχρι πρότινος παρήγαγε σημαντικό έργο στα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην επαγγελματική ομάδα.
Στο μεταξύ, οι Μανόλης Τζανακάκης και Γιώργος Σαρρής συμπλήρωσαν επτά και τέσσερις κίτρινες κάρτες, αντίστοιχα, στο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής με
τον Ολυμπιακό στο Βόλο. Ο πρώτος θα εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια της 18ης και 20ης αγωνιστικής με τον Εθνικό Γαζώρου και τον Θρασύβουλο αντίστοιχα. Ο δεύτερος θα εκτίσει την τιμωρία του στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής με τον Θρασύβουλο στη Φυλή.
Τέλος, κανονικά προπονήθηκαν την τρίτη οι Ρομάνο και Χαλκιαδάκης, ενώ ο Ουέλινγκτον έκανε ατομικό σε αυξημένους ρυθμούς. Το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε παιχνίδια πίεσης με μπάλα σε μικρούς χώρους και στο τελευταίο μέρος έπαιξαν δίτερμα με περιορισμούς. Η προπόνηση της Τετάρτης (16/1) θα αρχίσει στις 15.30.

Last modified onΤρίτη, 15 Ιανουάριος 2013 22:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep