Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκόγκιτς: «Και την ψυχή μας»

Ο προπονητής του Εργοτέλη δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του.

Μετά τη νίκη των Κρητικών σε βάρος της Επανομής είπε: «Πιστεύω ότι από τη στιγμή που το γήπεδο ήταν βρεγμένο, δεν έγινε ποιοτικο παιχνίδι. Ξέραμε την Επανομή από πέρσι που ήταν πολύ καλή, όμως φέτος από κάποια άτυχα αποτελέσματα είναι τελευταία. Ξέραμε το παιχνίδι σήμερα ήταν σαν τελικός για την Επανομή, πήγαμε όμως, όπως πρέπει. Μπήκαμε πολύ δυνατά, είχαμε πολλά δοκάρια και κλασικές ευκαιρίες. Η Αναγέννηση έχει καλούς παίκτες που μπορεί να κάνουν τη ζημιά. Εμείς δεν βάλαμε γκολ και έτσι από μια στατική φάση, ο Παπατζίκος πέτυχε ένα ωραίο γκολ.

Έμεινα ευχαριστημένος με τους παίκτες μου, καθώς 3-4 από αυτούς είναι έμπειροι και οι άλλοι 19-20 χρονών. Τα παιδιά δώσανε την ψυχή τους, αυτό το πέρασα μέσα από τη δουλειά . Μεγάλη νίκη η σημερινή. Συγχαρητήρια στα παιδιά και της Επανομής που πάλεψαν ως το τέλος και ιδιαίτερα στη φάση του Ογκουνσότο στα τελευταία λεπτά, που η μπάλα πήγε αργά, όμως ο παίκτης μου αντέδρασε σωστά. Καλές γιορτές να έχουμε όλοι και όλοι οι Έλληνες που περνάνε δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Να περάσουμε όλοι καλά με τις οικογένειές μας, όχι μόνο εμείς και όλη η χώρα».

 

Ο Ευαγγέλου δήλωσε: «Όλοι οι παίκτες ξέραμε και ήρθαμε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για την Επανομή. Μπήκαμε δυνατά, προσωπικά είχα και τρία δοκάρια, όμως δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας και τελικά κερδίσαμε. Καλές γιορτές σε όλους και εύχομαι η Επανομή να ανέβει αγωνιστικά και να παραμείνει στην κατηγορία και εμείς να επιστρέψουμε στη Σούπερ Λίγκα».

Last modified onΚυριακή, 16 Δεκέμβριος 2012 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep