Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διέψευσε το έγγραφο ο Δροσίτης

Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Δροσίτης διέψευσε ότι έδειξε χαρτί έξωσης του Εργοτέλη. Απάντηση από τον Δασκαλάκη.

Ο Δροσίτης φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2» και σημείωσε ότι η διοίκηση του Εργοτέλη δεν έπρεπε να ασχοληθεί με το δημοσίευμα του flnews.gr. Φυσικά, διέψευσε ότι στο σεμινάριο που βρέθηκε έδειξε χαρτί έξωσης, αλλά όχι και τα λεγόμενά του. Μάλιστα, προκάλεσε να βγει στον «αέρα» κάποιο στέλεχος της ΠΑΕ Εργοτέλης, με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Γιάννη Δασκαλάκη να παρεμβαίνει.

Μεταξύ άλλων ο Δροσίτης είπε: «Είναι ανάξια λόγου να ασχολούμαστε με ανώνυμα δημοσιεύματα. Θα έπρεπε με προσοχή οι άνθρωποι του Εργοτέλη να βρουν τις πηγές τους εκτός και αν γνωρίζουν ποιοι είναι εκείνοι που τα έγραψαν. Ο Εργοτέλης έβγαλε μια ανακοίνωση που με προσβάλει προσωπικά και τους καλώ να έρθουν σε επικοινωνία με σοβαρούς ανθρώπους που συνεργάζονται και ήταν μπροστά ώστε να εξακριβώσουν τι ειπώθηκε.

Με ενόχλησε η συμπεριφορά του Εργοτέλη και η ανακοίνωση του δίχως να επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου και να ρωτήσει για το αν τελικά ειπώθηκαν αυτά τα πράγματα από εμένα. Μια σοβαρή διοίκηση δεν θα ασχολούνταν με ένα ανώνυμο δημοσίευμα».

Για όσα αναφέρθηκαν ότι ειπώθηκαν από εκείνον:

«Παρόντες ήταν στην Σπάρτη σοβαροί άνθρωποι, μεταξύ αυτών ο δήμαρχος Πεύκης κύριος Θεοδωρακόπουλος αλλά και ο κύριος Τσιράκος που ήρθε μαζί μας από το Ηράκλειο. Επιμένω ότι μια σοβαρή διοίκηση δεν θα έπρεπε να ασχολείται με ένα ανώνυμο δημοσίευμα. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει έξωση και κάποιο τέτοιο έγγραφο».

Για τις σχέσεις του Δήμου Ηρακλείου με τον Εργοτέλη:

«Ο Εργοτέλης έπρεπε να αισθάνεται ευγνωμοσύνη σε εμάς γιατί έχουμε ρυθμίσει πολλές φορές τις υποχρεώσεις του συλλόγου. Αυτήν την στιγμή ο Δήμος Ηρακλείου πριμοδοτεί μέσω της εταιρείας και την παρουσία του Εργοτέλη αλλά και αρκετών άλλων ομάδων».

Για το κόστος λειτουργίας του Παγκρητίου:

«Τη διαπραγμάτευση του Εργοτέλη με τα Ολυμπιακά Ακίνητα την έκανα εγώ που ήμουν τότε στην διοίκηση του συλλόγου. Και σκεφτείτε ότι η τωρινή συμφωνία είναι 40% από εκείνη. Δεν νομίζω ότι κανένας από τον Εργοτέλη πρέπει να έχει παράπονο από την εταιρεία. Φανταστείτε ότι η βραδινή προπόνηση του Εργοτέλη δεν ξεπερνάει το κόστος των 110 ευρώ».

Για το αν υπάρχουν οφειλές από την πλευρά του Εργοτέλη:

«Είναι αυτονόητο το γεγονός ότι εγώ ως εκλεγμένος πρέπει να διεκδικώ κάποια πράγματα. Από την πλευρά μας δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση. Ποτέ δεν είπαμε “όχι” σε ό,τι μας ζήτησε ο Εργοτέλης. Πάντα θα βρουν έτοιμα όσα αφορούν το Παγκρήτιο. Θα πρέπει να εκτιμήσουν όσα κάνουμε για τον σύλλογο».

Για την περσινή επανασπορά του χλοοτάπητα και τα χρήματα που δαπανήθηκαν:

«Τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους. Πριν από λίγο καιρό πήγαμε να ζητήσουμε μια επιχορήγηση από τον ΟΠΑΠ. Ξέρετε τι μας είπαν; Εσείς πήρατε αυτό που σας αναλογούσε και ήταν η χορηγία για την επανασπορά του χλοοτάπητα. Ο αείμνηστος Απόστολος Παπουτσάκης μαζί με τον Δήμαρχο Ηρακλείου και κυρίως με την δική του βοήθεια δόθηκε η χορηγία του ΟΠΑΠ. Τα χρήματα δόθηκαν από το ελληνικό δημόσιο».

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ απάντησε, λέγοντας:

«Ο Εργοτέλης πέρυσι ήταν μια ομάδα Σούπερ Λιγκ και ήταν στην ζωή ο Απόστολος Παπουτσάκης. Τα έσοδά μας έχουν μειωθεί κατά 70%, ζούμε μια τραγική οικονομική κατάσταση. Ζητάμε την βοήθεια του δήμου Ηρακλείου σε αυτήν την κατάσταση που βρισκόμαστε. Δεν ζητάμε την εκμετάλλευση των πολιτών του Ηρακλείου αλλά την κατανόηση και την υπομονή στον οικονομικό τομέα».

Για την διάψευση του Γιάννη Δροσίτη:

«Σίγουρα το πιστεύει αυτό που λέει ότι δεν έχει καταφερθεί κατά του Εργοτέλη».

Για τα χρήματα που έχει καταβάλει ο Εργοτέλης:

«Μέχρι τώρα έχει καταβάλει ένα ποσό ύψους 400 χιλ. ευρώ. Οφείλει ένα ποσό από την περσινή σαιζόν που έχει διακανονιστεί και φέτος μόνο τη δόση Νοεμβρίου».

Για τις εργασίες στο Παγκρήτιο Στάδιο:

«Δεν αμφισβητούμε ότι τα χρήματα καταβλήθηκαν από τον ΟΠΑΠ όμως αυτό έγινε με ενέργειες του αείμνηστου Απόστολου Παπουτσάκη που ήταν πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ και αν δεν υπήρχε εκείνος πολύ δύσκολα θα γίνονταν αυτές οι εργασίες».

Για το κόστος από πλευράς Εργοτέλη:

«Ο κύριος Δροσίτης αναφέρθηκε στο κόστος χρήσης του Παγκρητίου Σταδίου. Πέρυσι ήμασταν ομάδα Σούπερ Λιγκ με διαφορετικό μπάτζετ. Ο Ολυμπιακός με τη Νίκη Βόλου υπέγραψαν σύμβαση χρήσης του Πανθεσσαλικού κόστους 30 χιλ. ευρώ τον χρόνο με ημερομηνία πληρωμής 30 Ιουνίου 2013 από τις 120 χιλ. που πλήρωναν πέρυσι.

Οι δύο ομάδες θα πληρώσουν αυτό το ποσό για την χρήση του κεντρικού και του βοηθητικού γηπέδου. 300 ευρώ κοστίζει η καθαριότητα και 700 ευρώ ο φωτισμός αν χρειαστεί. Αυτή είναι η συμφωνία που έκαναν οι δύο ομάδες του Βόλου. Εμείς πληρώνουμε 85 χιλ. ευρώ τον χρόνο συν 30 χιλ. ευρώ όλα τα υπόλοιπα».

Για τις σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών:

«Εμείς δεχόμαστε ό,τι πει ο κύριος Δροσίτης, έχουμε μια καλή επαφή και ίσως μεταξύ των δύο πλευρών να έχει τεντώσει το σκοινί αυτή η οικονομική κρίση. Εμείς, έχουμε όλη την καλή διάθεση να παραμείνουμε σε ανοικτή γραμμή».

Για το αν θα γίνει επαφή για νέα συμφωνία:

«Έχει υπάρξει συνάντηση με τον Δήμο Ηρακλείου και θα ξαναγίνει. Είμαστε ομάδα του Δήμου Ηρακλείου και κάποια στιγμή πρέπει να το συνειδητοποιήσουν. Διαφημίζουμε και εμείς την πόλη του Ηρακλείου, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρίσκεται ψηλά αυτό το στολίδι».

Last modified onΤρίτη, 19 Μάρτιος 2013 14:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep