Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκόγκιτς: «Θέλουμε…ηγέτες»

Ο Σίνισα Γκόγκιτς στάθηκε στην απουσία ενός ηγέτη στην άμυνα, ενώ περιμένει ακόμα καλύτερο τον Ντιέγκο Ρομάνο.

Ο προπονητής του Εργοτέλη έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (15/11) την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και δήλωσε ικνοποιημένο από τη συνολική εικόνα των παικτών του. Ωστόσο, δήλωσε προβληματισμένος με τα ατομικά λάθη και σημείωσε ότι τα πάντα εξαρτώνται από τους «κιτρινόμαυρους» παρότι λείπει ένας ηγέτης στην άμυνα.

Αρχικά ο Γκόγκιτς είπε:

«Από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια που δώσαμε είμαι ευχαριστημένος με τους βαθμούς που πήραμε, γιατί ήταν απέναντι σε πολύ καλές ομάδες, πιο έμπειρες από εμάς με στόχο την άνοδο. Και στα δύο, ιδιαίτερα κόντρα στην Καλλονή κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας, όμως παρά τις ευκαιρίες που είχαμε δεν πήραμε το παιχνίδι.

Στο τελευταίο με την Καβάλα ξέραμε τι μας περίμενε, καθώς αν δούμε την ενδεκάδα της, εννέα από τους έντεκα παίκτες της δεν έχουν παίξει απλά στη Super League, αλλά έχουν κάνει καριέρα. Στον αγώνα αυτόν πήγαμε έτσι όπως έπρεπε, βάλαμε γρήγορα γκολ, αλλά μετά δεν είχαμε κάλυψη στο κέντρο και μαρκαρίσματα στις στατικές φάσεις. Αυτό έδειξε ότι αν δεν ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι…

Ήταν ένα παιχνίδι επιπέδου Super League, είχε ρυθμό, τρέξιμο, πάθος και αυτό που μας ικανοποιεί περισσότερο είναι το ότι κερδίσαμε και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Για τα επόμενα ματς που έχει ο Εργοτέλης:

«Τώρα έχουμε τρια παιχνίδια με Βύζαντα, Φωκικό και Λάρισα. Για εμένα είναι όλα δύσκολα, ίσως ορισμένοι νομίζουν ότι μόνο αυτό με τη Λάρισα θα είναι δύσκολο λόγω κόσμου και ιστορίας, αλλά δεν θα συμφωνήσω. Κάθε αντίπαλος είναι δύσκολος. Όλες οι ομάδες έχουν ίσως πιο έμπειρους παίκτες από εμάς, αλλά λέω στους δικούς μου παίκτες ότι όλα εξαρτώνται από εμάς. Εμείς πάμε να χτυπήσουμε κάθε αγώνα όπου και αν παίζουμε.

Ο Βύζας έχει νικήσει την περασμένη αγωνιστική τη Νίκη Βόλου, μια ομάδα που θέλει την άνοδο και αυτό δείχνει πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι. Καταλαβαίνουν και οι παίκτες μου τι δυσκολίες έχει κάθε παιχνίδι και προσπαθούμε να διορθωθούμε από αγώνα σε αγώνα. Θέλουμε ακόμα χρόνο για να φτάσουμε εκεί που επιθυμούμε».

Ακολούθησε κριτική για την έως τώρα πορεία:

«Έχουμε πολλούς μικρούς παίκτες οι οποίοι δεν έχουν σταθερότητα. Σαν σύνολο είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Έχουμε πάθος, παίζουμε σωστά, αλλά ατομικά κάνουμε αβίαστα λάθη και πάσες εκεί που δεν πρέπει. Πάντα παίζουμε επιθετικά και αν κάνουμε τέτοια λάθη, ανεβαίνει η αντίπαλη ομάδα και βρίσκει ανοικτή την άμυνάς μας.

Έχω πει ξανά ότι οι παίκτες μας δεν μιλάνε όσο πρέπει μεταξύ τους, πρέπει να έχει η ομάδα έναν ηγέτη στην άμυνα. Το δουλεύουμε στις προπονήσεις, αλλά δυστυχώς δεν το κάνουν οι παίκτες στους αγώνες και αυτό, γιατί είναι καθαρά θέμα εμπειρίας που δεν έχουμε».

Για το τι θέλει να δει στο μέλλον από τον Εργοτέλη:

«Θέλω η ομάδα να έχει καλύτερο ρυθμό, να ελέγχει περισσότερο το παιχνίδι, να ξέρει πότε πρέπει να ηρεμήσει. Το είδαμε στον αγώνα με την Καβάλα, εκεί που έπρεπε να δώσουμε εμείς ρυθμό, δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. Αν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας, ήμασταν πιο ώριμοι και κρατούσαμε σωστά τη μπάλα, θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Θέλουμε να έχουμε περισσότερη ώρα τη μπάλα και να έχουμε περισσότερες λύσεις».

Για τη βελτιωμένη επιθετική παρουσία του Εργοτέλη στον αγώνα με την Καβάλα:

«Το θέμα της επίθεσης και τα τελειώματα των φάσεων είναι κάτι που δουλεύουμε από την πρώτη μέρα που ήρθα. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται και ικανότητα και τύχη και ηρεμία. Πρέπει για να έχεις το εύκολο γκολ, να έχεις και τύχη. Στο γκολ του Ζάχορα ήταν καλή η σέντρα και μόνο που την ακούμπησε το έβαλε, ενώ το ίδιο ήταν και το γκολ που του ακύρωσαν και κατά τη γνώμη μου ήταν πεντακάθαρο. Και είδαμε ότι κανείς παίκτες δεν πήγε να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή, κάτι που αν το κάνεις με σωστό τρόπο, μπορεί να έχει πλεονέκτημα».

Για τον Ντιέγκο Ρομάνο:

«Περιμένουμε ακόμα περισσότερα από τον Ρομάνο, καθώς είναι ο ηγέτης της ομάδας, ένας ποιοτικός παίκτης και πρέπει να πάρει την ομάδα στην πλάτη του. Είχε, όμως, τον σοβαρότατο τραυματισμό του και ήταν κάπως ανέτοιμος. Πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα είναι ακόμα καλύτερος. Έχει πάθος στις προπονήσεις, αγαπάει το ποδόσφαιρο και αν είχε δίπλα του πιο έμπειρους παίκτες θα ήταν ακόμα καλύτερος».

Για τη συνέχεια και τους στόχους του Εργοτέλη:

«Κάθε βαθμός που παίρνουμε είναι καλός. Αυτό που θέλω και προσπαθούμε είναι το Παγκρήτιο να γίνει μια πραγματική έδρα, να έχουμε καλή εμφάνιση σε κάθε αγώνα, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε περισσότερες νίκες. Κάθε βαθμός, όμως, είναι κέρδος, καθώς όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και δεν είσαι σίγουρος για καμία. Κάθε παιχνίδι θέλει ιδρώτα και πάθος και είναι κάτι που το έχουν καταλάβει τα παιδιά. Μέχρι τώρα πάμε καλά, αλλά μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα.

Προχωράμε από παιχνίδι σε παιχνίδι και στο τέλος θα μετρήσουμε τους βαθμούς. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και πιστεύω ότι στα επόμενα θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Είναι παίκτες που έχουν πάρει την ομάδα στην πλάτη τους, ενώ δεν είχαν πολλές συμμετοχές μέχρι τώρα και ίσως θα έπρεπε να γίνει αυτό πιο σταδιακά. Τώρα, όμως, τους ζητάμε περισσότερα. Σε κάθε παιχνίδι ξέρουν τι ζητάμε. Είναι όμως ακόμα ταλέντα και για να γίνουν καλοί παίκτες πρέπει να δουλέψουν ακόμα πολύ περισσότερο».

Για το πρόσφατο φιλικό με τον ΟΦΗ:

«Κάναμε αυτό το παιχνίδι με παιδιά κυρίως νέα. δεν βλέπω ποτέ τα αποτελέσματα σε αυτά τα φιλικά, Τα παιδιά αυτά είναι σαν επένδυση για την ομάδα και θέλουμε να έχουμε ροή στην προώθησή τους και τα επόμενα χρόνια, να μην σταματάμε εδώ. Θέλω να έχουμε τέτοια φιλικά για να έχουν τα παιδιά αυτά τις ευκαιρίες τους. Είμαι ευχαριστημένος από το πάθος και τις ευκαιρίες που είχαμε και δεν με πείραξε που χάσαμε».

Πηγή: www.sporfm.gr

 

Last modified onΠέμπτη, 15 Νοέμβριος 2012 16:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep