Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ήττα (3-0) από ΟΦΗ ο Εργοτέλης

Οι «ρεζέρβες» του Εργοτέλη απογοήτευσαν στη φιλική ήττα (3-0) από τον ΟΦΗ.

Τεστ για τους αναπληρωματικούς ήταν για τον Εργοτέλη αυτό της Δευτέρας (12/11) με τον ΟΦΗ στο ΒΑΚ και, σίγουρα, ο Σίνισα Γκόγκιτς δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από το αγωνιστικό τους πρόσωπο. Οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν 3-0 και μόνος που ξεχώρισε ήταν ο Καβουσάκης.

Στο 29’ ο Καπουράνης κέρδισε πέναλτι και ο Ζορμπάς άνοιξε το σκορ, ενώ ο Εργοτέλης στο 34’ έχασε μεγάλη ευκαιρί να βρει δίχτυα, με τον Αγριμάκη να διώχνει σε κόρνερ τη μπάλα σε εκτέλεση φάουλ του Μπουρσέλη. Στο 45’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Καπουράνη και το 2-0 ήρθε στο 57’. Έπειτα από σέντρα του Ζορμπά ο Ροβίθης κατέβασε τη μπάλα, έστρωσε στον Χατζηκοσμά και αυτός με πλασέ στην κίνηση βρήκε δίχτυα. Το 3-0 διαμορφώθηκε στο 65’ με κεφαλιά του Ροβίθη έπειτα από σέντρα του Μονιάκη.

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Σαρ, Χαριτωνίδης, Μονιάκης, Βαλεριάνος, Μπανούσης, Χατζηκοσμάς, Ζορμπάς (60' Ζορμπάς), Καπουράνης (58' Κολιακουδάκης), Νύκταρης, Ροβίθης

ΕργοτέληςΚαβουσάκης (36’ Δερμιτζάκης), Πρωτογεράκης, Κανδηλάκης, Ρέντζας, Δασκαλάκης (45’ Παντελάκης), Πλουσής, Άλα (45’ Γκέκας), Χρυσοφάκης, Μπουρσέλης (41’ Σάλιακας), Λεονάρντο (41’ Γενιτσαρίδης), Δωματάς (50’ Βογιατζής).

Last modified onΤρίτη, 13 Νοέμβριος 2012 14:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep