Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αθανασίου: «H ευχάριστη έκπληξη»

Ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του Ηρακλείου στο πρωτάθλημα.

Ο Γρηγόρης Αθανασίου μίλησε στην τηλεόραση «Κρήτη TV» λέγοντας αρχικά: «Είμαστε μια νέα ομάδα, με ένα κράμα έμπειρων και νέων ποδοσφαιριστών και νομίζω ότι αποτελούμε την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη μέχρι σήμερα προσπάθειά μας, με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε ανέπαφη την έδρα μας και εκτός να παίρνουμε ό,τι μπορούμε».
Για τον αποκλεισμό από τον Αιγινιακό στο Κύπελλο δήλωσε: «Ο αποκλεισμός αυτός μας ταρακούνησε. Το όφελος θα φανεί στη συνέχεια, για να μη νομίζουμε ότι είχαμε κάνει κάτι μέχρι τώρα...». Αναφέρθηκε και στο επερχόμενο ματς με την Καβάλα: «Μπορεί η Καβάλα να μπήκε στο τέλος στο πρωτάθλημα, όμως φάνηκε πως ήταν έτοιμη για τη Β' Εθνική. Διαθέτει καλό ρόστερ και έμπειρους παίκτες, ενώ έχει και τους ίδιους στόχους με εμάς. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να πάρουμε τη νίκη. Ζητάμε από τον κόσμο να μας στηρίξει σε αυτό το μαραθώνιο του πρωταθλήματος ώστε να καταφέρουμε στο τέλος την επιστροφή μας στη Σούπερ Λίγκα».
Κατέληξε για τη συνέχεια και για τα τρία παιχνίδια, με Καβάλα, Βύζαντα και Φωκικό, που ακολουθούν: «Θέλουμε τρεις νίκες και νομίζω ότι μπορούμε να τις πάρουμε ώστε να χτίσουμε μια διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες...».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Νοέμβριος 2012 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep