Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ούτε στο Champions League…»

Εκνευρισμένος από τα διαδοχικά παιχνίδια ο προπονητής του Εργοτέλη, Σίνισα Γκόγκιτς.

Ο Σερβοκύπριος προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στον Απόλλωνα: «Ούτε εγώ που έχω παίξει Champions League δε θυμάμαι να βγαίνουν 3 παιγνίδια σε μια εβδομάδα. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι ερχόμαστε από δύσκολο παιχνίδι στα Ψαχνά, ενώ ο Απόλλων ειχε ρεπο. Στο πρώτο μέρος ήμασταν φρέσκοι, ελέγχαμε το παιγνίδι και χάσαμε ευκαιρίες. Για να κερδίσεις πρέπει να βάλεις γκολ, δε φτάνουν οι ευκαιρίες».

Για τις αλλαγές ανέφερε: «Ο Ουέλινγκτον πέτυχε αυτό που ήθελα, να ηρεμήσει το παιχνίδι μας και να είμαστε πιο ασφαλείς πίσω. Ο Απόλλων είναι πολύ καλή ομάδα με ψηλούς παίκτες και μπορούσε να έχει πετύχει το γκολ. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια.

Τους είχα πει ότι ήθελα να έχουμε καθαρό μυαλό και υπομονή διότι ξέραμε ότι ο Απόλλων θα μας περιμένει και θα επιδιώξει την κόντρα επιθεση. Είχαν οι αντίπαλοι φάσεις και στο 0-0 μπορούσαν να βάλουν γκολ αλλά ο Αθανασίου ήταν εκεί που έπρεπε». Σημείωσε ακόμα ότι δεν περίμενε κανείς να κάνει τόσο καλή αρχή ο Εργοτέλης και για τις αλλαγές των Ρομάνο, Ζαχόρα είπε ότι ο πρώτος ήταν εκνευρισμένος με τον εαυτό του και τη μέτρια απόδοση και όχι με το γεγονός οτι αντικαταστάθηκε, ενώ για τον Κροάτη επιθετικό οτι οφειλόταν καθαρά στην κούρασή του.

Last modified onΤετάρτη, 10 Οκτώβριος 2012 20:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep