Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σαρρής: «Απευθείας άνοδο με Εργοτέλη»

Ο Γιώργος Σαρρής εξέφρασε την πίστη του ότι ο Εργοτέλης δεν θα χρειαστεί τα play off για την επάνοδο.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κρήτη Σπορ FM 87,6» παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη και εκτός από τους στόχους της ομάδας του Ηρακλείου αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν, στις προσωπικές του βλέψεις και, φυσικά, στον Απόστολο Παπουτσάκη.

Αναλυτικά η συνέντεξη του Σαρρή:

Για το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: «Η ψυχολογία μας είναι πάρα πολύ καλή μετά το δύο στα δύο. Εύχομαι, όμως να μην έχουμε το ίδιο άγχος στα επόμενα παιχνίδια. Στην ομάδα υπάρχει ταλέντο και εμπειρία και θεωρώ ότι αν «δέσουμε» γρήγορα τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο κι αυτό είναι κάτι που θα το ζήσουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Απόλλων δεν έχει παίξει το Σάββατο και είναι σχετικό το αν έρχεται πιο ξεκούραστος στο Ηράκλειο καθώς δεν είχε ματς το Σαββατοκύριακο».

Για τη διαφορά παραστάσεων στη Β’ Εθνική: «Είναι αισθητή η διαφορά κατηγορίας, όμως πιστεύω ότι μπορούμε να καθορίζουμε τη ροή των αγώνων. Προσπαθούμε να βάζουμε την μπάλα πάντα κάτω ώστε να μας κυνηγούν οι αντίπαλοι και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Πέρυσι δεν υπήρχε ψυχολογία στην ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεν ξέρω τι έφταιξε στη συνέχεια. Μπορεί να θεωρήσαμε νωρίς ότι είχαμε σωθεί. Όταν χάναμε λέγαμε δεν πειράζει θα πάρουμε το επόμενο ματς».

Για τα στοιχεία που πρέπει να δείξει ο Εργοτέλης: «Προσωπικότητα πρέπει να δείξει η ομάδα. Δεν έχουμε έμπειρη και «ψημένη» ομάδα στην κατηγορία. Πρέπει να δείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στο ρόστερ του Εργοτέλη. Αν δεν έχεις πάθος στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προχωρήσεις. Δεν πρέπει να το βλέπεις σαν επάγγελμα. Πρέπει να έχεις πάθος και να είσαι συγκεντρωμένος. Πέρυσι φάνηκε ότι δεν είμαστε όλοι σα μια γροθιά. Μας έλειψε όμως πολύ και ο Ρομάνο».

Για την απώλεια του Απόστολου Παπουτσάκη: «Παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και για τον Απόστολο Παπουτσάκη. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Ήταν ένας άνθρωπος που ερχόταν στα αποδυτήρια μας στήριζε και μας βοηθούσε. Οτιδήποτε κακό γίνει στη ζωή πρέπει να κοιτάς μπροστά και να προχωράς για το καλύτερο. Για εμάς αυτός ο άνθρωπος ήταν ο ποδοσφαιρικός μας πατέρας και έκανε τα πάντα.

Εύχομαι στο τέλος της χρονιάς να κάνουμε ένα μεγάλο δώρο στην οικογένεια Παπουτσάκη και να χαμογελάσει από εκεί που βρίσκεται.. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Εργοτέλης είναι μια οικογένεια. Αυτό οφείλεται καθαρά στον Απόστολο Παπουτσάκη».

Για τις δυνατότητες του φετινού Εργοτέλη: «Δεν έχω βάλει στο μυαλό μου το ότι δεν θα είμαστε στη Super League. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο απευθείας και όχι μέσα από την διαδικασία των μπαράζ. Δεν πρέπει να είσαι απαισιόδοξος για κάτι στη ζωή σου. Πέρυσι είχαμε μια κακή χρονιά, αλλά φέτος θέλουμε να ανέβουμε και είναι μια πρόκληση η φετινή σεζόν για όλους μας, για να ανεβάσουμε την ομάδα στη Super League και να δείξουμε και οι ίδιοι τις δυνατότητές μας. Στεναχωριέσαι όταν η ομάδα σου πέφτει και ειδικά όταν μιλάμε για την ομάδα που έχεις ξεκινήσεις. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι πεισματάρης για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Αυτομάτως αν αγαπάς κάτι γίνεσαι καλύτερος σε αυτό που κάνεις και δουλεύεις καλύτερα, δουλεύεις περισσότερο».

Για το αν η κρίση μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για νέους παίκτες: «Είμαι αισιόδοξος γενικά και θεωρώ ότι θα αλλάξουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Σε όλους αυτούς τους μικρούς παίκτες πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε υψηλό επίπεδο, γιατί αν αλλάξουν και πάλι τα πράγματα τότε θα έρθουν και πάλι καραβιές ξένων»

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Στο ποδόσφαιρο αν αξίζεις θα παίξεις. Απλά πρέπει να δουλέψεις και σε κάθε ματς να αποδείξεις ότι αξίζεις να είσαι ψηλά. Εύχομαι όταν τελειώσει η καριέρα μου να νιώσω ότι έφτασα στο μάξιμουμ που μπορούσα να πάω. Ο κάθε άνθρωπος έχει στο μυαλό του να παίξει στις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας η ακόμη καλύτερα στο εξωτερικό».

Για το πώς θα ήταν αν το καλοκαίρι παραχωρούνταν στον ΟΦΗ: «Μπορεί να πήγαινα στον ΟΦΗ και να μην έπαιρνα τις ευκαιρίες που έχω στον Εργοτέλη. Ό,τι γίνεται στη ζωή γίνεται για κάποιο λόγο. Εύχομαι να πάνε όλα προς το καλό».

Για τη διαφορά φιλοσοφίας Γκόγκιτς – Καραγεωργίου: «Σε κάποια πράγματα είναι εντελώς διαφορετικοί οι δύο προπονητές. Ο Εργοτέλης πέρυσι έπαιζε με βαθιές μπαλιές. Φέτος ο προπονητής μας ζητάει να έχουμε το πάνω χέρι στο παιχνίδι και να μην σηκώνουμε χωρίς λόγο την μπάλα».

Για το «δέσιμό» του Εργοτέλη: «Είναι δύσκολο το «δέσιμο», γιατί δεν είναι όπως στον Παναιτωλικό που έχει μόνο έμπειρους παίκτες και προσπαθεί να φτιάξει κάποια πράγματα. Εμείς είμαστε οι μισοί έμπειροι και οι άλλοι μισοί νέοι. Όσο αυξάνεται το «δέσιμο» αυτό θα δούμε στη συνέχεια καλύτερα πράγματα και καλύτερο θέαμα από τον Εργοτέλη. Έχουμε παίξει δύο παιχνίδια και ήδη υπάρχει μεγάλη διαφορά μέσα στο γήπεδο»

Για τον κόσμο της ομάδας: «Χρειαζόμαστε πάντα τον κόσμο να είναι δίπλα μας και να μας στηρίζει. Θα κάνουμε το αδύνατο δυνατό να επανέλθει η ομάδα στη Super League και πιστεύω να πετύχουμε τον στόχο μας αρκετά νωρίς και χωρίς να χρειαστεί να μπούμε στη διαδικασία των μπαράζ».

Last modified onΔευτέρα, 08 Οκτώβριος 2012 23:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep