Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζαχόρα: «Όλο και καλύτεροι»

Ο πρώτος σκόρερ του Εργοτέλη, Ντάριο Ζαχόρα μίλησε για τις έως τώρα εντυπώσεις του από τους «κιτρινόμαυρους» και το πρωτάθλημα.

Ο Κροάτης επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Εργοτέλης θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζαχόρα:

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών…

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Είναι πολύ καλό που κερδίσαμε, αλλά χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι πιο εύκολα. Μπορούσαμε να πετύχουμε τουλάχιστον άλλο ένα γκολ, που θα μας βοηθούσε να κάνουμε και συντήρηση δυνάμεων στο τέλος. Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα»

Για το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα με τις δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες…|

«Είναι ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα, κάτι που θέλαμε όλοι πριν αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια. Δεν είμαστε ακόμα απόλυτα έτοιμοι και όσο περνάει ο καιρός θα παρουσιαζόμαστε ακόμα καλύτεροι».

Για τη δική του παρουσία στην ομάδα και τα δύο γκολ που έχει ήδη πετύχει…

«Είναι μια πολύ καλή αρχή για μένα. Δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος και αυτό μπορεί να το καταλάβει ο καθένας. Όταν ήρθα στην ομάδα ζήτησα χρόνο και το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι οι άνθρωποι εδώ είναι υπομονετικοί. Όλοι με βοηθούν, στέκονται δίπλα μου και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος».

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Εργοτέλη και τους αντιπάλους…

«Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι και πολλές. Αντιλαμβάνομαι όμως ότι εξαρτάται από εμάς η εξέλιξη των αγώνων και γενικότερα η πορεία μας στο πρωτάθλημα. Έχουμε πολλούς νεαρούς στην ομάδα μας και είμαστε 5-6 πιο έμπειροι, οι οποίοι πρέπει να βοηθήσουμε να νέα παιδιά. Έχουμε πολλή ποιότητα ως ομάδα, αλλά χρειαζόμαστε χρόνο και να αποκτήσουν τα νέα παιδιά εμπειρίες».

Για τη ζωή στο Ηράκλειο…

«Είναι όλα πολύ όμορφα. Η πόλη, το κλίμα, έχουμε πολύ καλές συνθήκες στο γήπεδο, στα αποδυτήρια, στις προπονήσεις. Την επόμενη εβδομάδα έρχεται και η οικογένειά μου στην Κρήτη και θα είμαι πολύ καλύτερα».

Last modified onΚυριακή, 07 Οκτώβριος 2012 19:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep