Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισοπαλία στην Κομοτηνή

 

Ο Πανθρακικός έδειξε δύο πρόσωπα στο φιλικό με την Καλλονή.

 

 

Αρκετή δουλειά έδειξαν ότι χρειάζονται οι Ακρίτες και η ομάδα της Λέσβου στη φιλική αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (27/08) στην Κομοτηνή. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 12’ με τον Τάσο Τριανταφύλλου, όμως ο Πανθρακικός βελτιώθηκε στο δεύτερο 45λεπτο και ισοφάρισε στο 62’ με τον Σαρακατσάνο.

 

Το ντεμπούτο του με την Καλλονή έκανε ο νεοαποκτηθείς Δήμος Μανουσάκης, ο οποίος είχε ανακοινωθεί την Παρασκευή (26/08).

 

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος (62' Ταΐρης), Ουέλινγκτον (26' Γωνιάδης), Μπαλού (75' Ρεκλείτης), Κοντογουλίδης (47' Σουλτανίδης) , Λιαπάκης (62' Σίμωσης), Μακρυδημήτρης (46' Βαγγελόπουλος), Μίνγκας, Μοσχάκης (46' Μουνάφο), Μπουτζίκος, Σαρακατσάνος (74' Βοσνακίδης), Στάθης (74' Σκλιοπίδης).

 

Α.Ε.Λ. Καλλονής: Πουρής, Τραορέ, Καρακώστας, Γάλας, Θυμιόπουλος, Κριπιντήρης, Σκάγκλια, Μαρσελάο, Βλαστέλλης, Ταραχούλσκι, Τριανταφύλλου. Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Μάππας, Χάλαρης, Μανούσος, Μανουσάκης, Μακρίδης, Μπρούνο, Ντάμπος, Βάλιος, Προβατίδης, Χατζόπουλος.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep