Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δύσκολο του επιθετικού»

Ο προπονητής του Πιερικού, Νίκος Γκουλής αναφέρθηκε στην έως τώρα προετοιμασία και στην προσπάθεια ενίσχυσης με επιθετικό.

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερινης φιλοξενήθηκε ο Βοιωτός τεχνικός και αναφέρθηκε, τόσο στο επίπεδο που βρίσκεται ο Πιερικός τώτα, όσο στα προβλήματα τραυματισμών που παρουσιάστηκαν και στη διάθεση όλων των παικτών. Παραδέχτηκε παράλληλα ότι η υπόθεση απόκτησης επιθετικού είναι δύσκολη.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα αυτή την εποχή:

«Συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Υπάρχει μια καινούργια προσπάθεια από όλους. Έχουμε αφοσίωση σε αυτό που κάνουμε με πολλούς παίκτες από την Πιερία. Αρχίσαμε τα φιλικά και πιστεύω ότι η ομάδα δείχνει μια θετική εικόνα. Έχουμε πράγματα που πρέπει να διατηρήσουμε και κάποια που πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να μας χαρακτηρίζει η δουλειά και ο τρόπος που προσεγγίζουμε τα πράγματα θα πρέπει να γίνεται με σοβαρότητα και συγκεκριμένο στόχο».

Αν είναι ευχαριστημένος μέχρι τώρα:

«Είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση των παιδιών, από τον τρόπο που προσεγγίζουν και αυτοί τα πράγματα και από τον τρόπο που λειτουργούμε στα αποδυτήρια. Υπάρχει γενικά ικανοποίηση από όλους και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Θα πρέπει όμως να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με ηρεμία, με έλεγχο και αξιολόγηση και οι αποφάσεις να παίρνονται με γνώμονα το καλό της ομάδος».

Για τους τραυματισμούς των Καρακατσάνη, Ελευθεριάδη:

«Άν θεωρήσουμε ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με νέους και έμπειρους παίκτες, ειδικά η περίπτωση του Καρακατσάνη είναι κάτι που μας πληγώνει γιατί ήταν ένας παίκτης που θεωρούνταν ενδεκάδας και μπορούσες να βασιστείς σε αυτόν σε συγκεκριμένη θέση. Το ότι είναι τραυματίας και αυτός και ο Ελευθεριάδης (για λιγότερο χρόνο), σίγουρα είναι ένα πρόβλημα για εμάς αλλά το σημαντικό είναι να δούμε αυτούς που έχουμε στη διάθεση μας αυτή τη στιγμή.

Ακόμη σημαντικότερο, ότι θα πρέπει να ανταποκριθούν τα νέα παιδιά τα οποία είναι πάρα πολλά σε συγκεκριμένες θέσεις. Έχουν τη διάθεση για δουλειά, δείχνουν μια μεγάλη προσπάθεια και συνήθως όταν χτίζεις κάτι ανάλογο, χρειάζεται μεγάλη υπομονή και δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Εμείς αισιοδοξούμε».

Για την ενίσχυση της ομάδας:

«Είναι πολύ λίγες οι μέρες που απομένουν αλλά αυτό που συζητήσαμε με τον πρόεδρο και τη διοίκηση, είναι το αν θα μπορούσαμε να βρούμε έναν επιθετικό να μας δώσει βάθος στην επίθεση, έναν παίκτη περιοχής ας πούμε. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι, γιατί ψάχνουμε Έλληνα και όχι ξένο ή κοινοτικό παίκτη και συνήθως αυτή την εποχή ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος στο να βρούμε αυτό που μας κάνει.

Υπομονή και δουλειά. Άλλωστε η επιτυχία έρχεται όταν είσαι επίμονος και κάνεις κάτι συγκεκριμένο γι αυτό κι εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια ομάδα ανταγωνιστική μέσα στο γήπεδο και πάντα να προσπαθεί».

 

Last modified onΤρίτη, 28 Αύγουστος 2012 16:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep