«Χάσαμε μόνοι μας»

Οι δηλώσεις του Τίμου Καβακά μετά την ήττα του ΟΦ Ιεράπετρας από τη Δόξα Δράμας.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας έκανε τη Δόξα Δράμας να φαίνεται... υπέρ-ομάδα και μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του, Τίμος Καβακάς παραδέχτηκε ότι «χάσαμε μόνοι μας». Αναλυτικά:

«Κάναμε πάρα πολλά λάθη. Όταν κάνεις πάρα πολλά λάθη σ' ένα παιχνίδι, τα πληρώνεις. Χάσαμε μόνοι μας. Ο αντίπαλος δεν δημιούργησε ευκαιρίες και τα λάθη τα πληρώσαμε πολύ ακριβά. Βρεθήκαμε πολύ γρήγορα στο σκορ πίσω όταν η ομάδα ήταν αρκετά καλή, είχε ρυθμό, έχασε ευκαιρίες. Αντέδρασε, προσπάθησε να μειώσει και στο δεύτερο ημίχρονο δεχόμαστε ένα αστείο γκολ που νομίζω ότι εκεί ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας, να συνεχίσουμε σε έναν καλό ρυθμό. Μειώσαμε, χάσαμε μία, δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε και δεν τα καταφέραμε.

Θέλουμε πάρα πολλή δουλειά και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Η ομάδα θα ενισχυθεί κιόλας. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνουμε είναι να βάλουμε το κεφάλι κάτω. Να προβληματιστούμε, αλλά όχι να στενοχωρηθούμε, γιατί αυτό ίσως να είναι καταστροφικό. Έχουμε έναν Γολγοθά με πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια και δεν είμαστε σε θέση να κοιτάζουμε κάτι άλλο από το να παίρνουμε πόντους».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΣάββατο, 06 Φεβρουάριος 2021 19:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep