Στο γήπεδο... αουτσάιντερ

Η Ξάνθη ξεκίνησε ως φαβορί στη Super League 2, αλλά έχει οι επιλογές ως προς το χτίσιμο της ομάδας αποδεικνύονται αποτυχημένες.

Η Ξάνθη γνώρισε την εκτός έδρας ήττα (2-1) από τον Εργοτέλη, ο οποίος πανηγύρισε το τρίποντο χάρη στο πολύ ωραίο γκολ του Μπουρσέλη στο 88'.

Η ομάδα της Θράκης ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες την τρέχουσα σεζόν, ωστόσο τα όνειρα άμεσης επιστροφής στην πρώτη κατηγορία αποδεικνύονται απατηλά στα πρώτα βήματα της σεζόν.

Οι ακρίτες έχουν χάσει νωρίς έδαφος, έχοντας μόνο μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Οι επιλογές του καλοκαιριού έχουν ήδη "καεί". Ο Τόνι Πόποβιτς δεν έχει εγκλιματιστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πόσω μάλλον στις ιδιαιτερότητες που έχει η δεύτερη κατηγορία. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη... εξαφανίστηκε χωρίς να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αλλά σίγουρα δεν μπορεί να φταίει μόνον ο προπονητής. Και το ρόστερ είχε κενά. Η ομάδα χτίστηκε με αρκετούς ξένους παίκτες, καθώς μόνον οι Δημούτσος, Στάθης, Τσαμούρης, Παντελιάδης, Τάσος και Θανάσης Παπάζογλου, Τάτος, Ντίνας, Μυστακίδης, Σιατραβάνης και ο Γκαρθία (πρώην του Παναιτωλικού) έχουν εμπειρία από την ελληνική πραγματικότητα. 

Από εκεί και πέρα αποκτήθηκαν παίκτες, είτε από την Αυστραλία (Τζούρμαν, Μπριλάντε, Ίζο, Έλιοτ, Πόποβιτς), είτε από την Ολλανδία (Σχόιγεν, Βέρκερ, Βόλτερς), είτε από τις βαλκανικές χώρες (Βέλιτς, Κελάβα, Τεσίγια, Βασίλεβ, Πέτροβιτς).

Το μείγμα δεν λειτούργησε και τα αποτελέσματα αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα.

Last modified onΣάββατο, 06 Φεβρουάριος 2021 20:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep