«Στόχος μας η παραμονή»

Ο Κώστας Χατζηπιρπιρίδης για τη μετακίνησή του στην Ιεράπετρα και για τον στόχο του ΟΦΙ.

Στο Yellow Radio 101,7 μίλησε ο Κώστας Χατζηπιρπιρίδης, παίκτης του Άρη που αγωνίζεται ως δανεικός στον ΟΦΙ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δήλωσε ότι στόχος της ομάδας τουείναι η παραμονή στη Super League 2.

Για την προσαρμογή του στην Κρήτη:
«H πόλη είναι όμορφη, το κλίμα είναι πολύ καλό και νιώθω έτοιμος να πετύχω τον στόχο μου. Να βελτιωθώ ατομικά και να πάρω εμπειρίες. Αυτό ήθελαν και από τον Άρη».

Για τους στόχους της Ιεράπετρας:
«Ο στόχος της Ιεράπετρας είναι η παραμονή στην κατηγορία, έχει καλό υλικό για να το πετύχει. Σήμερα ήρθε και νέος προπονητής, ο κύριος Καβακάς από την Θεσσαλονίκη».

Για το ότι είναι μέλος του Άρη:
«Ήταν ένα όνειρο που είχα από παιδί, να πάρω έστω και κάποια λεπτά στον Άρη. Αυτό δεν μπόρεσα να το συνεχίσω, αλλά ο στόχος είναι αυτός, να μπορέσω να βελτιωθώ δεδομένων των συνθηκών για να τα καταφέρω».

Για το συμβόλαιο που υπέγραψε:
«Είναι μία επιβεβαίωση όλης της δουλειάς που έχει κάνει. Αισθάνεσαι χαρούμενος και δικαιωμένος. Αλλά δεν νιώθεις ότι τώρα τελείωσαν όλα. Όταν υπογράφεις συμβόλαιο με μία ομάδα σαν τον Άρη νιώθεις ότι πρέπει να δουλέψεις δύο φορές παραπάνω. Βλέπεις το σήμα και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις».

Για το ματς με τον Βόλο που έπαιξε:
«Ήμουν πολύ χαρούμενος, ήταν το πρώτο μου παιχνίδι. Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς, αλλά για εμένα ήταν ένα καλό πρώτο βήμα για να δείξω ότι είμαι εδώ και μπορώ να προσφέρω στην ομάδα».

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει στον Άρη:
«Θέλω να πιστεύω ότι είμαι ικανός και μέσα από την δουλειά και την υπομονή θα πάνε τα πράγματα καλά. Το πιστεύω αυτό».

Για τα ποδοσφαιρικά του πρότυπα:
«Το νούμερο ένα για εμένα είναι ο Μέσι αλλά δεν μπορώ να κρύψω και την αγάπη μου για τον Κρόιφ. Έχω διαβάσει, έχω δει βίντεο. Αγαπάω το ποδόσφαιρο και ψάχνω».

Για το πως τους υποδέχτηκαν:
«Μας υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο, μας έβαλαν κατευθείαν στην ομάδα. Αυτό είναι καλό γιατί κατευθείαν είσαι πιο άνετος. Σου λύνονται τα πόδια, δεν υπάρχει άγχος».

Για το κλίμα:
«Η προπόνηση, η καθημερινότητα. Όλα στην ομάδα κυλάνε πολύ όμορφα. Για αυτό πάμε και μπροστά, είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Είναι όλα όπως τα βλέπετε».

Για τις συνεργασίες που είχε με Ένινγκ, Τερζή και Μάντζιο:
«Ήταν τρεις διαφορετικές προσωπικότητες, κάτι αποκόμισα από όλους. Πήρα πράγματα από αυτούς τους ανθρώπους και το εκτιμώ».

Για τον Άρη:
«Υπάρχει πολύ καλό ρόστερ και συνολικά υλικό. Οι παίκτες συνεννοούνται πάρα πολύ καλά και υπάρχει επικοινωνία. Για αυτό βγαίνει και μία πολύ καλή εικόνα. Πιστεύω ότι φέτος ο Άρης είναι ικανός να φτάσει ψηλά. Είναι ομάδα με στόχους».

Για την θέση του:
«Είμαι κυρίως εξτρέμ αλλά μπορώ να παίξω και πίσω από τον επιθετικό».

Last modified onΠέμπτη, 04 Φεβρουάριος 2021 17:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep